SPAVAO SAM NA BUĐAVOM DUŠEKU Potresna ispovest Mileta Kitića, pevač ogolio dušu
Printsc Pink

Folk pevač Mile Kitić, koji je ostvario zavidnu karijeru i zaradio milione, te danas živi na visokoj nozi, otkrio je da njegov put do uspeha nije bio nimalo lak.

Naime, sve što je postigao došlo je kao rezultat njegovog višedecenijskog truda i rada, zahvaljujući kom je sve ove godine i opstao na estradi, a pre nego što se otisnuo u muzičke vode živeo je teško i, kako sam kaže, spavao na buđavom dušeku.

SPAVAO SAM NA BUĐAVOM DUŠEKU Potresna ispovest Mileta Kitića, pevač ogolio dušu

Printscreen

 

Kitić je rođen u selu Cerani kod Dervente, u velikoj porodici s mnogo dece, a njegovi roditelji trudili su se da ih nauče pravim vrednostima da bi jednog dana izrasli u poštene ljude.

- Rođen sam na selu. U porodici je bilo nas petoro dece. Živeli smo od zemljoradnje. Nismo bili baš siromašni, bilo je hrane, pića, stoke, ali nismo mogli da priuštimo sebi sve što smo želeli, na primer, dobar bicikl i tako neke stvari - otkrio je Mile detalje iz odrastanja, pa dodao:

SPAVAO SAM NA BUĐAVOM DUŠEKU Potresna ispovest Mileta Kitića, pevač ogolio dušu

Printscreen

 

- Spavali smo u kući gde se samo ložila jedna peć, ostale sobe su bile hladne, bez grejanja. Bilo je toga i da sam spavao na mestima gde je vlaga, na buđavom dušeku. Nije bilo ni dobre garderobe ni cipela, ali smo bili zdravi. Zato sam sad zdrav. Bar sam tako čuo - da ljudi koji se malo namuče kroz detinjstvo i život čak duže žive.

Kitić se još kao dečak opredelio za muziku, prema kojoj je osetio neizmernu ljubav. Tako je tokom trećeg razreda srednje škole uplovio u pevačke vode.

Prvi novac je zaradio na novogodišnjem nastupu i podelio ga s društvom jer nije znao šta će s tolikim parama od prvog honorara.

ŠOK Viki Miljković došla vidno nervozna na snimanje, pa žestoko odbrusila čoveku iz obezbeđenja

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading