NISAM UČESTVOVALA Anabela Atijas se oglasila i otkrila nove detalje o Luninoj trudnoći, dotakla se i imena za bebu (VIDEO)
Instagram

Pevačica Anabela Atijas progovorila je za Alo! o drugoj trudnoći ćerke, jutjuberke Lune Đogani.

Naime, pevačica ističe da je nekako osećala to, a onda otkrila i kako joj je Luna saopštila da je u drugom stanju.

- Moja prva reakcija kad sam saznala za trudnoću bila je - znala sam! Osećala sam to. Jednostavno smo povezane, ne znam, ne mogu da objasnim. Čim me je pozvala: "Šta radiš, mama?", samo sam čekala da mi kaže da je trudna - započela je Anabela Atijas i dodala:

- Pitala sam je: "Hoćeš ti to moći?". Rekla mi je: "Hoću, ne brini, presrećna sam". Onda sam joj samo rekla: "Nek' je sa srećom" - dodala je pevačica.

NISAM UČESTVOVALA Anabela Atijas se oglasila i otkrila nove detalje o Luninoj trudnoći, dotakla se i imena za bebu (VIDEO)

E stock

 

Anabela ističe da Luna nema mučnine u trudnoći i da je neverovatno uzbuđena što je ponovo trudna.

- Spava joj se dosta, a osim toga ništa drugo drugačije nisam primetila. Sad njeno telo radi punom parom! - istakla je Anabela, a na pitanje o imenu za bebu imala je šta da kaže.

- Nisam učestvovala u smišljanju imena za bebu, ne. To je, ipak, na njima. Nisam čak ništa ni načula. Ne mogu, zaista, ništa da vam kažem. Nije važno to da li muško, žensko... Samo da je živo i zdravo, stvarno - rekla je pevačica.

ŠTA JOJ SE DESILO SA LICEM?! Šok transformacija Stoje, naduvena i neprepoznaljiva se pojavila na nastupu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading