OTKRIVENO SVE Evo ko je snajka Žike Jakšića, sin mu je najmlađi stručnjak za vina u Nemačkoj (FOTO)
ATA Images

Andrija Jakšić priznao je da je strahovao zbog braka, jer su mu ga predstavili kao da je zatvor! Strogo protiv pojavljivanja u javnosti je snaja Žike Jakšića, Jehoslava Jakšić.

Supruga voditeljevog naslednika, master enologa Andrije Jakšića fokusirana je na sektor kozmetike i vodi miran život daleko od estrade.

Foto: Printscreen/instagram

 

Jakšić poštuje snajkinu želju i ne forsira je da se fotografiše za medije. Za Story je priznao da mu prija život s njom i sinom pod istim krovom, jer se divno slažu i jedni druge poštuju, a posebno mu je drago kada vidi kako se novopečeni mladenci dopunjuju.

Snaja Žike Jakšića u porodicu voditelja ušla je pre deset meseci. Na ludi kamen sa Andrijom stala je na intimnoj ceremoniji u Nemačkoj, a ubrzo su se oboje preselili na Bežanijsku kosu kod voditelja. Žikin naslednik oduševljen je bračnim životom, posebno svojom izabranicom i njenom mirnom prirodom.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Mesec dana tokom zajedničkog odmora imao sam priliku da posmatram Jehoslavu, i posmatram da li je temperamentna ili povučena devojka. Odmah mi se dopala, a po uzoru na svoje roditelje posle dve godine zabavljanja smatrao sam normalnim da je zaprosim. Mnogi su mi rekli da je brak zatvor, ali ja uživam. Nikad mi nije bilo lepše u životu - izjavio je Jakšićev naslednik za Story.

SPREMA SE SPEKTAKL Neda Ukraden počela je sa pripremama za svoj solistički koncert

Komentari (0)

Loading