NIKAD JE NIJE ZAPROSIO Naša pevačica krije partnera kao zmija noge, evo kako izgleda (FOTO)
Dejan Briza

Pevačica Vanesa za razliku od mnogih koleginica ne krije godine. U januaru je proslavila 54. rođendan i izgleda za svaku pohvalu. Plava kosa bila je i ostala njen zaštitni znak, a na prvi pogled lako se može zaključiti da dosta pažnje posvećuje nezi lica i tela.

Naime, Vanesa je oduvek privlačila pažnju jačeg pola, ali nije tajna da je već dugi niz godina u srećnoj i stabilnoj emotivnoj vezi, koju nije želela da opterećuje papirologijom i odlaskom kod matičara.

- Srca su nam se prepoznala - kratko je rekla kako su se upoznali.

Iako se o njenom privatnom životu ne zna mnogo, Vanesa tvrdi da nema nikakve tajne.

- Ja ništa ne krijem. Ni svog supruga ne krijem, samo smatram da on nije deo šou-biznisa. Radi potpuno drugi posao i mislim da nije potrebno da se eksponira - rekla je Venesa.

Dejan Briza

 

- Nas dvoje smo se baš našli. I horoskopski znaci nam se ukrštaju. Mi smo, što bi se reklo, tuk na luk. Ja sam Škorpija, u podznaku Devica, a on je Devica, u podznaku Škorpija. Mnogi odmah kažu: “Jaoo!”, ali mi se dobro razumemo. Device su perfekcionisti, a Škoršije su uporne, odlično se slažemo - priznaje Vanesa čiji je recept za srećnu zajednicu kratak i jasan.

- Poštovanje i poverenje su najbitniji, sve ostalo se gradi vremenom - zaključila je ona.

ZACENILI SE OD SMEHA Ovako je Dara Bubamara imitirala Lepu Brenu 

Komentari (0)

Loading