SVAKO JUTRO POČNE SA TVOJIM DRANJEM Mirka otkrila nepoznate detalje iz svog doma, pa priznala da Savić gubi živce zbog ove njene crte
ATA Images

Glumica Mirka Vasiljević gostujući u jednoj emisiji otkrila je do sada nepoznate detalje iz svog porodičnog doma, a onda progovorila i o svađama sa nevenčanim suprugom, fudbalerom Vujadinom Savićem.

Naime, prethodnih dana domaći mediji su brujali o javnom skandalu Mirke i Vujadina, koji se dogodio na premijeri filma ''Komedija na tri sprata'' rediteljke Sandre Mitrović, kada je navodno fudbaler odbio da sa svojom ženom pozira na crvenom tepihu, te je urlao na nju pred svima.

SVAKO JUTRO POČNE SA TVOJIM DRANJEM Mirka otkrila nepoznate detalje iz svog doma, pa priznala da Savić gubi živce zbog ove njene crte

E stock

 

- Sa čim muškarci kod tebe najteže izlaze na kraj? - upitala je voditeljka Mirku.

- Umem ja da budem teška i naporna. Trudim se da osvestim sve te mane i unutrašnju težinu. Kad vidim na licu neke osobe da sam preterala, ja gledam da prikočim. Vujadin ume da mi govori: ''A što ja već 13 godina ulazim s tobom u raspravu kad znam da nema kraja? Bolje mi je da kažem: ''U redu je''. Onda ja kažem da ću mu dati prostora da i on nešto kaže, jer istina je negde između. Daleko je od toga da sam ja savršena... - otkrila je Mirka, a onda priznala i kako izgledaju jutra u njenom domu:

- Ne morate da znate kako izgleda jutro u mojoj kući. Ja se derem da ćemo da zakasnimo u školu. Vujadin se buni, kaže: ''Mora li svako jutro da nam počne tvojim dranjem?'' - rekla je glumica i nasmejala sve u studiju.

NIKO NE VERUJE DA IMA ČETVORO DECE Mirka Vasiljević ispozirala u mini haljini, pa pokazala figuru

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading