ISPLIVAVALE CECINE I ANASTASIJINE TAJNE Njihovi zaposleni otkrivaju sve o njima
Promo

U emisiji "Show se nastavlja" koja se upravo emituje na Blic televiziji od 22:40h Ljubomir Tozev ugostio je frizera i šminkera porodice Ražnatović, Dušana Lazića i Stevana Radivojevića, koji su otkrivaju kakve su Ceca i Anastasija kada reflektori nisu upaljeni.

Iako se mnogo puta povela polemika u medijima da Anastasija kasni na zakazane termine, Dušan Lazić Laza je to oštro demantuje.

ISPLIVAVALE CECINE I ANASTASIJINE TAJNE Njihovi zaposleni otkrivaju sve o njima

foto/promo

 

- Anastasija kod mene nikada nije zakasnila na termin. To je bio naš prećutni dogovor, sve može, samo nema kašnjenja. Ona može da dođe i u 1 ujutru kod mene, ali na termin nikada neće zakasniti. Mnogo puta je dolazila i pre zakazanog šminkanja i uredno sačekala svoj red - ispričao je Laza.

Laza ističe da kao i Anastasija, ni Ceca sebi nikada nije dozvolila da zakasni na zakazani termin ili nastup.

ISPLIVAVALE CECINE I ANASTASIJINE TAJNE Njihovi zaposleni otkrivaju sve o njima

Printscreen

 

- Ceca je besprekorno tačna, i moram priznati da je nikada nisam video nervoznu. Čak i kada je ostatak ekipe pod nervozom, ona se drži pod kontrolom. Nikada u životu nigde nismo zakasnili. Za 13 godina koliko je znam, nikada se nije krenulo kasnije na nastup. Možda se desi da neko iz tima zakasni, ali ona je uvek spremna i tačna - rekao je Laza.

Stevan Radivojević, Anastasijin prijatelj i frizer porodice Ražnatović složio se da Cecu nikada nije video nervoznu.

- Ja nju ne poznajem kao ženu koja je nervozna. Ima uspona i padova kao svi mi, ali vrlo je smirena - rekao je Radivojević.

ČUDO JE DA SAM OSTAO ŽIV, LEŽAO SAM U LOKVI KRVI Veljko Ražnatović o jezivoj nesreći koju je doživeo

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading