NIJE OVO NIŠTA NOVO, NE VOLI TO Oglasila se Mirka Vasiljević nakon skandala sa Vujadinom i dranja na crvenom tepihu
Printscreen

Vest da je Vujadin Savić napravio neprijatnu scenu Mirki Vasiljević na promociji filma Sandre Mitrović preneli su svi domaći mediji, a sada se oglasila i glumica ponovom nemile situacije.

Naime, Mirka je istakla da poznaje Vujadina i da za nju to nije ništa novo, budući da ni on, a ni ona, ne vole da medijski eksponiraju svoj privatan život.

- Nikada se nisam bavila demantima u svom životu. U medijima treba da budem zbog posla. Ne volim da privatne stvari isplivavaju u javnost - počinje Mirka, a onda objašnjava situaciju koja se dogodila premijeri filma.

NIJE OVO NIŠTA NOVO, NE VOLI TO Oglasila se Mirka Vasiljević nakon skandala sa Vujadinom i dranja na crvenom tepihu

Printscreen

 

- Vujadin i ja smo bili na premijeri filma, prijateljski smo došli kod Sandre Mitrović kako bismo pogledali njen film. Vujadin je neko ko voli da je u medijima isključivo zbog sporta, oboje ne volimo privatne stvari da javno pokazujemo. Te večeri, crveni tepih je bio postavljen za moje kolege i umetnike, samim tim sa i ja tu prošetala. On ne voli da prolazi kroz te stvari. Vujadin voli da je jedino na pravoj fudbalskoj travi i na terenu i ja to od početka zabavljanja poštujem. Ovo ništa nije bilo novo, da on ne voli da se slika i daje intervjue. Ništa tu meni nije bilo strašno - poručuje Mirka za Blic.

Podsetimo, svečana ceremonija održana je u centru grada, a sve zvanice su imale obavezu da prvo prošetaju crvenim tepihom, poziraju i fotkaju se za predstavnike sedme sile, a onda uživaju u filmu. Ovaj protokol se navodno nikako nije dopao bivšem fudbaleru Vujadinu Saviću. On je sve vreme bio rezervisan, namršten i ljut negodujući što ga foto-reporteri snimaju i slikaju.

ISPLIVALI NOVI DETALJI DRAME U PORODICI BULAT Prvo je Marko prijavio Mariju za nasilje, a onda je usledio neviđeni obrt

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
1977

22.10.2022 09:48

Amo sve to znas ,zasto si pravila provblem i vikala na njega??🤔