TERA JE DA SE SKIDA Đole Đogani otkrio detalje svog odnosa sa Vesnom, jednu stvar ne može da joj oprosti
Alo

Denser Đole Đogani otkrio da tera suprugu Vesnu da se skida jer obožava kada je provokativno obučena, te da posebno voli dok drugi muškarci "balave na nju".

- Volim kada moja Vesna pokazuje telo s obzirom da je zgodna. Volim kada je svi gledaju, bilo muškarci ili žene. To što zevaju u nju, znači da je poželjna, zgodna i lepa, a samim tim je i onda zadovoljna. Nimalo mi ne smeta kada je gledaju jer sam uvek uživao u tome da je žele, a ja imam. Znam da je ta žena moja, i nema razloga da budem ljubomoran. Uživam u njenoj lepoti i uživam kada drugi uživaju da je gledaju i žele. Svestan sam kakvu ženu imam pored sebe i privilegija je imati ženu koju želi veliki procenat muške populacije - rekao je Đole bez zadrške, dok se njegova lepša polovina Vesna samo slatko smeškala.

TERA JE DA SE SKIDA Đole Đogani otkrio detalje svog odnosa sa Vesnom, jednu stvar ne može da joj oprosti

Foto: Printscreen/instagram

 

Ipak, ono što je Đole zamerio Vesni jesu korekcije koje je nedavno imala na licu, a radi se o hijaluronu i botoksu.

- Nisam pristalica, ja sam protiv toga. Mislim da čovek treba da stari i bude u skladu s godinama. Sve te varijante koje nisu prirodne ne volim. To je ipak samo moje mišljenje, svako radi šta voli i hoće - kazao je Đole, a pevačica se našalila da joj pored njega nisu potrebni hejteri. 

ISPLIVALI NOVI DETALJI DRAME U PORODICI BULAT Prvo je Marko prijavio Mariju za nasilje, a onda je usledio neviđeni obrt

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading