NEPRIJATNA SITUACIJA Tamara napustila intervju zbog odnosa sa Zorannah
instagram/tamara

Jedna od naših najpoznatijih modnih blogerki Tamara Kalinić pojavila se na jednom događaju u Beogradu, a tom prilikom je i s medijima porazgovarala o svom poslu, kao i tome koliko se trudila ne bi li stekla status u kom danas uživa. Pošto je ispričala i s kojim svetskim brendovima danas sarađuje, te koliko je ponosna na svoje poreklo, nastala je jedna prilično neprijatna situacija.

NEPRIJATNA SITUACIJA Tamara napustila intervju zbog odnosa sa Zorannah

Foto: instagramprintscreen

 

Naime, zbog pitanja o nekadašnjoj prijateljici, koleginici Zorani Jovanović koja se proslavila pod imenom Zorannah, zakolutala je očima, pa se i naglo okrenula leđima i prilično brzim korakom odšetala s intervjua.

Snimak Tamarinog odlaska od medijskih ekipa brzo je postao viralan, jer najpre tviteraši nisu mogli da ne prokomentarišu čitavu situaciju. Prozvali su je neprofesionalnom zbog ovog poteza, osobom koja se ponela kao dete jer nije naučila kako da vlada sobom u svakoj situaciji pod svetlima reflektora... Dosta je i onih koji oštro stoje uz njenu, po svemu sudeći, veliku rivalku jer su navodno prestale da razgovaraju pošto se ona Zorani nije našla kada joj je bila najpotrebnija.

NEPRIJATNA SITUACIJA Tamara napustila intervju zbog odnosa sa Zorannah

Printscreen

 

I dan-danas, inače, nije poznato zašto su tačno blogerke prestale da se druže. Bile su nerazdvojne, radile su i putovale zajedno, snimale vlogove, a sad više ni ime jedna druge ne spominju. Po društvenim mrežama se, kao i sada, ponovo piše da je Tamara Zoranu izdala, kao i da se nije pojavila na sahrani njene majke. Međutim, sve što su njih dve ipak plasirale za javnost je da se nikada nisu posvađale, ali da jednostavno nisu u tako dobrim odnosima kao kada su bile mlađe.

OSTAVIO JE NA ULICI Dea prvi put progovorila o ocu, njena bolna ispovest o porodici tera suze na oči

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading