ISTA SI MILJANA KULIĆ Daru Bubamaru ponovo urnišu na internetu zbog obnaženog snimka, pevačica obmanjuje javnost (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Dara Bubamara snimala se pred ogledalom dok se spremala za nastup, svi su u šoku zbog toga što ne liči na sebe!

Naime, Dara je na Instagramu okačila snimak bez filtera i fotošopa, pa se stiče utisak da u toku obrade slika skida i preko 10 kilograma i tako šalje lažnu sliku o sebi.

ISTA SI MILJANA KULIĆ Daru Bubamaru ponovo urnišu na internetu zbog obnaženog snimka, pevačica obmanjuje javnost (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

Društvene mreže usijale su se usled komentarisanja spornog snimka,  Bilo je i onih koji su otišli korak dalje čak su Bubamaru uporedili s rijaliti zvezdom Miljanom Kulić zbog načina na koji se uvijala i igrala.

- "Daro, ja sam u šoku! Ti si na slikama jedno, uživo izgleda drugo!", "Ovo je dokaz da preteruješ s fotošopom, koji ti i nije potreban" - nizali su se komentari, a bilo je i onih koji je nisu štedeli ni sekunde:

-"Dara na snimku pljunuta Miljana Kulić!", "Pa kakvo je ovo igranje? Nemoj sebi da dozvoliš da se ovako ponašaš!".

Pevačica je nedavno u jednoj emisiji priznala da sređuje slike za društvene mreže, ali tvrdi da snimke ne dira.

- Stalno mediji pišu da sam fotošopirala ovo i ono. Što se slika tiče, ulepšam ih, to je sve normalno. To rade svi i ne vidim problem. Šta to ima kome da smeta ako se meni dopada? Nije mi samo jasno kako se video fotošopira? Zašto pričaju da to radim kad to nije istina? Samo se gojim gde treba. Pa na letovanjima se stalno snimam. Tu se lepo vidi da se ništa ne može izmeniti. Mene, iskreno, baš briga šta ko misli o meni. Svakako sam javna ličnost, pa sam navikla da se svašta priča i piše - rekla je Dara.

NIJE BILO LAKO Ivana Nikolić otkrila ko joj je naporniji, iskrena do srži

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading