OSUŠILA SE Tea Tairović posle povratka iz Nemačke se prepolovila, pogledajte kako izgleda (FOTO)
Printscreen

Folk pevačica Tea Tairović vratila se svakodnevnim obavezama nakon neprijatnosti koju je nedavno, prilikom povratka sa nastupa, doživela u Nemačkoj.

Naime, Teu su navodno priveli, kako su pisali mediji, jer je preko granice navodno želela da prenese 70.000 evra u kešu, što nije dozvoljeno. Kako se moglo pročitati u medijima, carinici su osumnjičili Teu da sponzoriše teroriste, a kada je utvrđeno da nema veze s tim, pustili su je da se vrati u Srbiju. Stresna situacija je, po svemu sudeći, uticala na Teu, koja je vidno smršala.

OSUŠILA SE Tea Tairović posle povratka iz Nemačke se prepolovila, pogledajte kako izgleda (FOTO)

Printscreen

 

Podsetimo, navodno njen menadžer Neša Bridžis demantovao je navode medije i otkrio da su Teu zadržali zbog potpuno drugog razloga.

- Tačno je, pustili su je. Kao što sam i rekao, prekoračila je tri dana u Šengen zoni pa su joj toga zadržali. Dosta joj je popunjen pasoš pošto dosta putuje i radi i zbog toga je procedura duže trajala. Pre dve nedelje se desio propust, kada joj je isteklo tih 90 dana. Čuli smo se, ona je dobro i sad je sve ok - rekao je menadžer pevačice.

ISTA STVAR JE OKIDAČ MOJIH NAPADA Poznata jutjuberka otvorila dušu o zdravstvenom problemu i izazvala lavinu komentara

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading