MUŠKARCIMA SAM UVEK BILA PRIVLAČNA Jovana Jeremić za sedam dana skinula višak kilograma, a evo i kako
Printscreen

Voditeljka Jovana Jeremić, koja će uskoro oprobati i kao glumica, kaže za sebe da je prava mačka otkako je smršala, a višak kilograma uklonila je uz pomoć nutricioniste, kojem se obratila čim je videla da se ugojila.

- Vodim računa šta jedem. Shvatila sam da ako budem jela šta hoću, izgledaću kao trokrilni ormar.  Međutim, u poslednja tri meseca ugojila sam se dva kilograma, što se ne vidi na televiziji, ali ja sam svesna toga, jer se svako jutro merim na vagi. Zato sam odmah počela da se hranim po savetu nutricionistkinje i za nedelju dana skinula sam višak! Sada samo treba da održavam kilažu- , rekla je Jovana Jeremić, koja kaže da je i ranije imala višak kilograma, ali da muškarcima to nije smetalo. 

Printscreen

 

- Kao devojka, imala sam 58 kilograma. Muškarcima sam uvek bila privlačna i se*si. Dok sam studirala  reagovali su na mene, iako se nikada nisam sređivala. U tom periodu najviše sam ulagala u svoje znanje i nije mi bilo bitno kako izgledam. Međutim, kada sam završila četvrtu godinu Pravnog fakulteta, shvatila sam u kom svetu živimo. Ako želim da uradim nešto, moram da postanem mačka! - izjavila je Jovana, voditeljka "Novog jutra" na Pink televiziji. 

IZGUBIO SAM VIŠE OD 2 MILIONA EVRA Ljuba Aličić ogolio dušu pa priznao: Imao sam problem sa ženom kad je videla šta radim

Komentari (1)

Loading
Visnja

19.10.2022 15:28

Joco ne mozes ti da budes macka sa 153 cm,macke su visoke.