KOLUTA OČIMA I TRZA SE Šok snimak Darka Lazića kruži mrežama, pevač izgleda unezvereno (VIDEO)
Pink printskrin

Najnoviji snimak Darka Lazića koji se pojavio na društvenoj mreži TikTok, pokrenuo je brojne spekulacije, budući da na istom pevač izgleda potpuno unezvereno i pogubljeno. 

Naime, nije poznato da li je pevač bio u kolima sa prijateljima ili saradnicima,  ali ga je neko od prisutnih snimao i sve to objavio na pomenutoj mreži.

Darko je sedeo na suvozačevom sedištu, a iako je delovalo da spava, položaj u kojem je sedeo i kako je držao glavu, bio je jako čudan, kada je podigao glavu, pevač je počeo da koluta očima i da se trza, a pogled mu je bio potpuno unezveren, što je dodatno šokiralo sve koji su pogledati snimak.

- Darku Laziću loša roba - piše u okviru snimka na Tik Toku.

Alo! je pokušao da stupi u kontakt s Darkom kako bi nam objasnio o čemu je reč, ali se on nije javljao na telefon dostupan redakciji.

Da li je Lazić bio samo jako umoran nakon nastupa, ili je pak popio koju više, ostaje nam da vidimo ukoliko se bude oglašavao na ovu temu.

Podsetimo, Darko Lazić poznat je po raznim skandalima, kao što su vožnja bez vozačke dozvole i to u alkoholisanom stanju, a često se pevač i na društvenim mrežama hvalio kako sedi za volanom iako mu je to zabranjeno.

PREBLEDELI SMO KAD SMO ČULI DA JE IZVUČENO TELO Otac Marijane iz Velikog brata očajan progovorio o njenom nestanku

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading