PONOVIO SE Isak Šabanović se pohvalio novim autom
Z. K. Munja

Isak Šabanović poslednjih nekoliko dana i te kako privlači pažnju na ulicama Beograda, a razlog za to je njegov novi automobil.

Naime, iako niko nije očekivao da pevač vozi auto iz sedamdesetih, Isak tvrdi da je to nešto najbolje što je sebi mogao da priušti, a sada je otkrio kako ga služi auto star četiri decenije, ali i kako mu ide u ljubavi.

- Fića ide dobro. Kada je ovako lepo vreme izvedem ga u šetnju i uživamo 40 na sat, kuliramo zajedno i živimo trenutak rokenrola. Za sada ne planiram da ga prodam jer i dalje meračim. Možda ću ga prodati, ne zato što mi smeta, nego zato što sam slab sa parkiranjem. Fića mora da je u zatvorenom, da ne kisne i ne korozira - rekao je Šabanović.

Printscreen

 

Isak je nedavno otkrio zbog čega je pazario klasik iz 1976. godine. Otkrio je i da je razmišljao između nekoliko modela, ali da se ipak odlučio za "Fiat"

- Znaš da sam u tom retro stilu i čitav život sam maštao da vozim takav auto. Prvo sam hteo Bubu, ali nisam našao jer su abnormalno skupe, ali sam zato našao Ferari crveni, sad mu tepam Fića - otkrio je nedavno Isak i priznao kako ljudi reaguju kada ga u gradu vide u oldtajmeru.

- Ne reaguju samo devojke, narod generalno super reaguje, još kad vide mene u njemu, svi su kao u fazonu: 'Pazi ko je vozi', ali ga nisam kupio zbog toga. Nisam hteo da se hvalim, to je nešto što volim. Pun sam stresa i svega, i više me je strah da objavim da se sad kao nešto pohvalim, čisto da se ne izjalovi - iskren je bio Šabanović.

Foto: ATA Images

 

Otkako je raskinuo vezu sa koleginicom Aleksandrom Mladenović pevač izbegava da priča o ljubavnom životu, pa je tako i ovog puta ostao tajnovit na pitanje o novim dešavanjima.

- Što se tiče ljubavi zadržaću to za sebe. Ne brinite, dobro sam - poručio je mladi pevač za GrandNova.rs.

KONCERT KOJI TREBA DOŽIVETI Saša Matić napravio spektakl u Tuzli 

Komentari (1)

Loading