DOŠAO JE TAJ TRENUTAK Evo ko su nove članice grupe "Hurricane" (FOTO)
Promo

Pevačice Sanju Vučić, Kseniju Knežević i Ivanu Nikolić zameniće nove članice grupe "Hurricane".

Miona, Sara i Jovana predstavile su se javnosti i otkrile detalje o sebi.

- Mi smo nove članice grupe Hurricane. Miona, Sara i Jovana. Moramo vam priznati da smo veoma uzbuđene, srećne i počastvovane što smo naslednice ovako velikog muzičkog brenda. Nadamo se da ćemo opravdati vaša očekivanja, da ćete uživati u našim pesmama i da ćemo se družiti na nastupima i kroz medije u budućnosti.

Promo

 

- Ćao ljudi. Ja sam Jovana Radić. Rođena sam 12.10.2002. godine u Kraljevu. Znate me kao članicu grupe Hurricane Junior a od danas sam zvanično prva članica nove postavke grupe Hurricane. Za početak, reći ću vam da studiram Fakultet za medije i komunikacije. 9 godina sam se bavila baletom, 3 gimnastikom a muzika je moja najveća ljubav. Jedva čekam da čujete naše pesme i sigurna sam da ćemo se u periodu koji je pred nama divno družiti.

Promo

 

- Zdravo društvo. Ja sam Miona Srećković, druga članica grupe Hurricane. Rođena sam 9.12.2002. godine u Parizu, u Francuskoj. Obzirom da sam poreklom iz Srbije, biće vam neobičan moj akcenat ali sam sigurno isto tako i simpatičan. Živela sam i završila srednju školu u Parizu. Ranijih godina, učestvovala sam u muzičkom takmičenju ,,Neki novi klinci" a prošle godine i u takmičenju ,,Zvezde Granda". Nestrpljivo čekam da se upoznamo, pevamo i družimo kroz muziku.

Promo

 

- Pozdrav svima. Moje ime je Sara Kourouma, čita se Kuruma odmah da znate. Rođena sam u Beogradu 12. januara, iste godine kao i Miona i Jovana, 2002. Sigurno se pitate kojim sam poreklom? Reći ću vam odmah. Iz Gvineje, iz Afrike. U Beogradu sam završila muzičku gimnaziju i srednju muzičku školu Stevan Stojanović Mokranjac. Trenirala sam atletiku 9 i fudbal 3 godine ali je ljubav prema muzici pobedila i sad sam treća članica grupe Hurricane. Veoma sam uzbuđena i jedva čekam da vidite i čujete sve što smo vam pripremile

 

Komentari (0)

Loading