OČAJNA JE Rada Manojlović sumnja da joj neko smešta aferu, skandal dobija novi epilog
Printscreen

Pevačica Rada Manojlović već danima je na meti fana i učesnika rijalitija "Parovi" Daria Šogorovića, koji tvrdi da je bio intiman sa njom za pare.

Još veći skandal i napad na pevačicu se desio kada je Dario objavio fotografiju nage devojke i napisao da je na slici Rada. Manojlovićevu je ovo, ali i činjenica da su neki mediji preneli ovu informaciju kao da je reč o njoj, razbesnelo, zbog čega se oglasila.

- Rada ne može da veruje šta ju je snašlo! Očajna je. Dario je na Instagramu objavio da je platio 10.000 evra za intiman odnos sa njom, iako svi znaju da je Rada imala samo tri duge veze u životu. Da bi ubedio javnost da je bio s njom, napisao je i da pevačica 'nije nešto kad se skine'. Manijak je čak nudio onome ko plati više snimak navodnog intimnog snimaka sa Radom. Taj Dario je pre četiri godine bio kod nje na nastupu, tražio da se slika s njom i nikad ga više nije videla. Zbog celog haosa koji joj je napravio, tužila ga je - priča pevačicina prijateljica i dodaje da je to nije toliko potreslo koliko foto-montaža koju je objavio na Instagramu:

OČAJNA JE Rada Manojlović sumnja da joj neko smešta aferu, skandal dobija novi epilog

Printscreen

 

- Ma to joj je bilo smešno! Međutim, kad je videla da je objavio sliku na kojoj je neka nepoznata gola devojka, koja čak i ne liči na nju, poludela je. Rekla mi je da joj je sve to čudno i da počinje da veruje da joj neko namerno namešta aferu! Sigurna je da taj Dario ne radi to na svoju ruku, pa prebira po glavi da li se i kome zamerila! Brine je da je svojim pisanjem na Tviteru, na kome otvoreno iznosi mišljenje o svakoj društvenoj temi, stala nekome na žulj - završava izvor za Informer.

PREMINUO TAKMIČAR ŠOUA "NIKAD NIJE KASNO" Stao je na scenu bez podrške porodice, a imao je samo jednu želju

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading