VI STE BAŠ BEZOBRAZNI Jovana Joksimović žestoko izvređana u programu uživo, gost joj uputio užasne reči (VIDEO)
Printscreen

Jovana Joksimović je u emisiji "Uranak na K1 ugostila funkcionera SNS Dragana Šormaza i političkog analitičara Nevena Cvetićana, a u toku njihove debate desilo se nešto što je šokiralo i gledaoce kraj malih ekrana, a i voditeljku.

Naime, Cvetićanin je u jednom trenutku, kako bi objasnio aktuelna zbivanja oko globalne ekonomske krize, počeo da govori o periodu od pre više od deset godina, Joksimovićeva ga je zamolila da se ne vraća u istoriju, jer im je vreme ograničeno, a onda je usledio i njegov uvredljiv i seksistički komentar koji je ostavio sve bez teksta.

- Jovana, lepa ste žena, ali ovo čak ni za vas nije toliko teško - rekao je on, želeći da nastavi sa iznošenjem svog izlaganja.

- Šta ste to sad rekli? - upitala je Joksimović, dok je Šormaz u neverici posmatrao šta se dešava.

VI STE BAŠ BEZOBRAZNI Jovana Joksimović žestoko izvređana u programu uživo, gost joj uputio užasne reči (VIDEO)

Printscreen

 

- Vi ste baš bezobrazni. Preko ovoga ne mogu da vam pređem. Znate li koliko je ovo ružno što ste rekli. Meni se ovo nikad nije desilo - dodala je Joksimović, a Neven ni tada nije prekinuo niti se izvinio već je nastavio sa izlaganjem.

Podsetimo, ovo nije prvi put da se muškarci u Srbiji prilikom gostovanja u pojedinim emisija podsmevaju ženama što nailazi na veliku osudu javnosti.

OFUCANI LESI SE VRAĆA KUĆI Jovana Jeremić žestoko ponizila Sašu Popovića zbog prelaska na Pink

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading