RODITELJI MI NISU DOZVOLILI Ceca prvi put otkrila detalje svojih početka, a evo i čime je želela da se bavi
foto/promo

Ekskluzivno na Blic televiziji Ceca Ražnatović upravo odgovara na sva pitanja koja javnost intrigira već godinama, a gledaoci će imati prilike da vide i najzanimljivije momente iz druge epizode serijala "Ceca show".

Da li ti stižu poruke od kolega kada je u pitanju "Ceca show"? Ko se najviše svađa u porodici Ražnatović?

foto/promo

 

- Nisam se ni sa kim čula od kolega, ali publika mi šalje poruke podrške stalno. Jako im je drago što u takvom formatu vide zdrave porodične vrednosti. Dopada im se što smo vrlo spontati. To je prosto naš život. Poenta celog projekta bila je da se prikažu članovi moje porodica, pa i ja takvi kakvi jesmo. Meni je kamera prirodno okruženje i nisam imala problem sa snimanjem. Ceo život sam pred kamerama, zato sam ih i ugostila u svom domu. Nisam verovala da mogu da se upustim u takav projekat jer sam htela da sačuvam deo svoje privatnosti, ali shvatila sam sa dolaskom društvenim mreža da čovek više nema nikakvu privatnost. Zašto onda ne bih pokazala ljudima kako moja porodica funkcioniše, smatram da je naša porodica zdrava što je i najvrednije u životu - kaže Ceca.

foto/promo

 

Publika je imala prilike da vidi u drugoj epizodi "Ceca show" svađu Anastasije i Veljka.

- Anastasija i Veljko su različiti karakteri. Anastasija ima miran karakter dok je Veljko buntovan. Takvi su bili oduvek. To su bratsko-sestrinski odnosi, oni se posvađaju ali se jako brzo i pomire. Jako se vole. Veljko ima takav karakter na mene, ali i na tatu. Veljko i ja kada se posvađamo, cela kuća odjekuje. Sa Anastasijom se ne svađam - rekla je Ceca.

O karijeri

Bez zadrške, folk diva Svetlana Ceca Ražnatović otkriva koju pesmu više ne peva na nastupima i čime bi se bavila da nije u muzičkoj industriji

Koju pesmu nikada nisi želela da otpevaš, a postala je hit?

- Nisam htela da snimim "Turbulentno", dvoumila sam se oko "Vodka sa utehom". Dosta sam se razmišljala oko pesme "Didule", bio mi je problem tekst u refrenu. Rekla sam tada Marini, kako da snimim "Didule", pitaće me ljudi šta to pevam. "Vidimo se daso" takođe nisam htela da snimim. Kada sam bila tinejdžerka nisam htela da snimim pesmu "Cvetak zanovetak", bio me je blam i šta će reći moji vršnjaci. Gazila sam tada tatu ispod stola i govorila mu da ne želim da pevam tu pesmu. Ni ne pevam tu pesmu na nastupima sad, ne ide da žena u mojim godinama peva da je cvetak zanovetak - odgovara Ceca.

Alo

 

Obožavate da se bavite sređivanjem eneterijera, da niste muzička zvezda verovatno bi bili arhitetka. Da li je tačno?

- Zanima me arhitektura, volim da gledam dizajn enterijera i eksterijera, ali kada bih se vratila u prošlost, ne bih se bavila arhitekturom već bih se bavila psihologijom. To mi je bila velika želja, da se bavim psihologijom. Rekla sam sebi, ako ne uspem na estradi, upisaću psihologijiu - rekla je Ceca.

Za zadnje tri i po decenije održala je veliki broj koncerata, a Ceci se ovog puta desilo nešto neobičajno. Zaboravila je haljinu za koncert i kako bi ona rekla, našla se u paklu.

Promo

 

- Nije mi se nikada desilo da zaboravim kostim za nastup i eto desi mi se upravo to u Banja Luci, srećom, uspeli smo da rešimo problem. Dešavalo mi se na primer, da mi ne stignu koferi dok sam na putovanju ali da zaboravim kostim nikada. To mi se jednom desilo u Švedskoj da mi nisu stigli koferi, sleteli smo oko 21h uveče, a trebala sam da nastupim u 00h. Rekla sam sebi, šta da radim sad? Jedino sam imala na sebi farmerke, kožnu jaknu i majicu. Tada mi je pomogla moja tadašnja frizerka Bucka koja mi je organizovala sve. Ja bih najviše volela da na nastupima budem "kežual", onakva kakva jesam ali ovo je takva profesija da ne može baš tako. Štikle me malo smaraju sada - kaže Ceca.

Kada ste bili mali, maštali ste o Marakani, a o čemu mašta Ceca sada?

foto/promo

 

- U budućnosti maštam o "Ušću 3". Čekam da sklopim svoj album i da ispoštujem tradiciju koju imam nakon svakog albuma. Na koncertima je sjajna atmosfera i druženje i zaista sam ponosna na to. Izuzetno sam ponosna na svoje koncerte, ni na jednom se nije desio ni jedan incident. Ponosna sam na svoju publiku - najavila je folk diva.

Kada se reflektori ugase, Ceca je kao i svaka druga žena. Roditelji su je učili da uvek čvrsto stoji na zemlji.

- Porodica je moj najveći oslonac u životu, nikada se nisam trudila da mislim da sam drugačija od ostalih ljudi. Kada se ugase reflektori ja sam majka, ćerka i žena kao i svaka. Karijera mi je pomogla da upoznam divne ljude, ali generalno ja sam jako rano ušla u sve te vode šou biznisa i moji roditelji nikada nisu dozvolili da se odlepim od zemlje. Biti normalan, pristojno ponašanje i vaspitanje roditelja ili imaš, ili nemaš - otkrila je Ceca.

ZAPOSLENI MORALI DA INTERVENIŠU Ceci se nikada nije dogodilo ovo, nastala prava drama

Komentari (0)

Loading