HAOS! Vanja Mijatović na meti brutalnih komentara, pevačica im žestoko odbrusila (FOTO)
Alo

Pevačica Vanja Mijatović organizovala je gala slavlje povodom venčanja, gde je okupila svoje najmilije, među kojima su se našle u brojne kolege.

Vanja je zablistala u raskošnoj venčanici prepunoj kristala i bisera, a slavlju je prisustvovao veliki broj ličnosti sa estrade, od kojih su se mnogi latili mikrofona i zabavili brojne goste.

Alo

 

Pevačica tokom celog dana nije skidala osmeh s lica, ne skrivajući radost zbog novog životnog poglavlja, međutim, odmah nakon što su njene fotografije u venčanici dospele u javnost, Vanja se susrela sa pojedinim negativnim komentarima koje niko nije očekivao.

Naime, na društvenim mrežama u moru komplimenata na račun njenog izgleda, našli su se pogrdni komentari, a pevačica hejterima nije ostala dužna.

Foto: Printscreen/instagram

 

– Ženo, s*se su ti do pupka! Jbt! Imaš li ogledalo? - glasio je jedan od komentara, na koji je odreagovala prvo Vanjina mama Snežana Mijatović:

– To je u ovom trenutku njoj sigurno presudna informacija, do pupka nisu budite sigurni - napisala je Snežana, a onda je usledio odgovor:

– Nebitno, ali su em malene em kao kese za čaj, neukusno - nastavila ja nepoznata osoba sa zamerkama na Vanjin izgled.

– Ajde odje*i mi sa profila, ne želim negativnu energiju neostvarenih ljudi ovde. Ne uklapaš mi se u sve ove kulturne i divne ljude - poručila je Vanja hejteru.

– A ti si baš kulturna u venčanici i sa tim kesicama umesto grudi, seljančuro - odgovorila je Vanji dotična osoba.

DELUJE UOBRAŽENO Komšije Harisa Džinovića otkrile detalje njihovog života: Imaju kućnu pomoćnicu, baštovana i kuvara

Komentari (0)

Loading