POKAZAO ZAŠTO JE VELIKAN! Miroslav Ilić obradovao je publiku novim spotom za pesmu ,,Ti si zvezda mojih snova” (VIDEO)
Foto: Dejan Briza

Doajen domaće muzičke scene, Miroslav Ilić, održaće maestralan koncert, obeležiće i proslaviti sa publikom, kako svoj rođendan tako i zlatni jubilej – 50 godina grandiozne muzičke karijere, 10. decembra 2022. godine u 20 časova u Štark Areni, a u organizaciji Hype produkcije.

Foto: privatna arhiva

 

Pre samo nedelju dana je Miroslav je fanovima predstavio novi spot za cover pesmu svog kolege Tozovca ,,Siromah sam al volim da živim” a danas je ekranizovan spot za drugi veliki hit ,, Ti si zvezda mojih snova” koji je izašao na HYPE MUSIC YouTube kanalu. Iako je veoma teško kontinuirano kreirati i realizovati nove muzičke projekte i priređivati iznenađenja vernoj publici, Miroslavljeva karijera je ekvivalent ozbiljnosti i profesionalizma, te u tom duhu nastavlja da osluškuje želje publike priređujući mnoštvo noviteta, pesama i spotova…

Foto: Dejan Briza

 

Sada je već trend da pevači proslavljaju svoj rođendan tako što zakažu koncert baš tog dana. Ovu tradiciju je započeo Miroslav Ilić na svoj 50. rođendan kada ga je proslavio u Sava centru sa svojom publikom.

Podsetimo, Miroslav Ilić nije snimao spotove preko 30 godina spotove, te je na ovaj način izuzetno obradovao svoju vernu publiku.

Takođe, Miroslav je istakao da bi voleo da mu gost na koncertu bude megazvezda Aca Lukas i da zajedno zapevaju evergrin hitove ovih prostora. Biće to svetski audio – vizuelni doživljaj, a ulaznice su dostupne na tickets.rs i Ticket Vision prodajnim mestima.

MUŠKARCIMA POPADALE VILICE Jovana Jeremić objavila vrele fotke, ležala potpuno naga

Komentari (0)

Loading