NERVOZNA SAM I UMORNA Seka Sablić o odnosu sa komšijama i penziji za Alo!
Alo

Jelisaveta Seka Sablić ove godine je proslavila 80. rođendan, a sudeći po mnogbrojnim angažovanjima, ne razmišlja o penziji. 

Legendarnu glumicu sreli smo na promociji debitanskog filma mlade rediteljke Sandre Mitrović, u kom igra jednu od glavnih uloga komšinice Živke. 

Seka Sablić

Vladimir Marković

 

Iako iza sebe ima zavidnu karijeru, Seka je sebi oduvek bila najveći kritičar. 

- Pročitam scenario i gledam da li ću moći, to nikada ne znate. Da li ću moći da izađem iz svojih nekih klišea, da nešto novo uradim, i idem dalje. Nisam volela da se gledam kada sam bila mlađa, a sada sam pristala na sebe i volim, vidim sve greške. Uvek mi se čini da je trebalo jače - rekla je glumica i dodala da za razliku od Živke koju glumi ne stiže da popije kafu sa svojim komšijama.   

Što sam starija, sve sam nervoznija. Zbog toga ne pijem kafu sa komšijama, a i iskrena da budem, nemam vremena. Poznajem sve stanare zgrade u kojoj živim, volim ih i cenim, ali se ne družim s njima. Vreme provodim tako što se bavim poslom koji volim, a nakon toga mi prija da budem sama i odmaram se, jer sam već u poznim starosti - rekla je glumica, pa dodala da ima blizak odnos sa sinom baš kao i junakinja koju glumi.

NERVOZNA SAM I UMORNA Seka Sablić o odnosu sa komšijama i penziji za Alo!

Vladimir Marković

 

- Ima sličnosti u tom odnosu prema sinu. Majka uvek ostaje majka. To me je jako privuklo, inspirisalo me je i bilo mi je provokativno da nešto uradim. Htela sam i čvršće da odigram. I ja umem da podviknem na sina, ali i da udarim krpom kao Živka. Ranije sam gledala dokumentarce o ozbiljnim kriminalcima i tu videla da su ih majke prihvatale šta god da urade. To me je i privuklo ovoj priči. Živka je prihvatila sve što se dešava u životu svog sina i raduje se njegovom izlasku iako zna da će on ponovo da se vrati u zatvor. Pristojna sam domaćica, dovoljno za preživeti. Zaplakala sam kada sam prvi put odlgedala ovaj film. Bilo je jako emotivno - zaključila je glumica za Alo! 

OD CIFRE ĆE VAM SE ZAVRTETI U GLAVI! Oni su najbogatiji na našoj estradi

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading