SUTRA POTPISUJEMO UGOVOR ! Snežana Đurišić potvrdila, Zvezde Granda se vraćaju na Pink
Ataimages

Kako saznaju mediji, nakon što se svim silama trudio da se vrati na ružičastu televiziju, Saša Popović konačno je uspeo u ovoj nameri, pa ćemo Zvezde Granda ubuduće ponovo gledati na televiziji Pink.

Ataimages

 

Snežana Đurišić otkrila je detalje i priznala da će ugovor sa Pinkom potpisati sutra.

- Sutra potpisujemo ugovor sa Pinkom. Tamo smo već bili, mi radimo časno i pošteno svoj posao, bićemo najgledaniji, kao i uvek.... Sve detaljnije saznajete od Sase Popovića - rekla je Snežana za Republiku.

Podsećamo, nakon što je obustavljeno snimanje "Grandovih" emisija zbog toga što im ističe ugovor s televizijom na kojoj se emituju, te na TV Prva nije počela planirana nova sezona "Zvezda Granda" jer nisu postigli novi dogovor, o čemu je Srpski telegraf prvi pisao, Saša Popović na sve načine je pokušavao da se vrati na Pink.

Printscreen

S

Srpski telegraf nedavno je došao do saznanja da se "Grand" vraća ružičastoj kući, iz koje se krajem devedesetih i vinuo u sam vrh estrade, a onda, nakon petnaestak godina vrtoglavog uspeha, krenuo u sunovrat, kada je raskinuo saradnju s najvećim medijskim gigantom na ovim prostorima, a naša saznanja sada su i zvanično potvrđena.

ZAJEDNO ZAPEVALE Marina Visković izašla na scenu sa najboljom drugaricom koja ima samo 10 godina

Komentari (0)

Loading