NISAM HTELA RANO DA USTAJEM Vanja Mijatović otkrila zbog čega je napravila svadbu, a nije se udala pred matičarem
Alo

Vanja Mijatović i njen dugogodišnji partner Aleksandar Mandžukić odlučili su da naprave gala svadbenu proslavu  na kojoj su okupili čitavu estradu. Iako pokloni, žurka do kasno u noć i čak dve venčanice nisu izostali, izostalo je ono što je glavno - brak.

Naime, Mijatovićeva je uspela nemoguće, a to je da napravi svadbu, a da se zapravo ne uda. O ovom estradnom fenomenu pevačica je progovorila za Alo! i tom prilikom istakla da je još uvek devojka svog muža.

Alo

 

- Žurka je bila fenomenalna, trajala je do kasno u noć, sve je prošlo savršeno. Probudila sam se sa temperaturom, ali nadam se da nije kovid. Mislim da su me pripreme za venčanje iscrple, trebalo je sve organizovati i uverena sam da je povišena temperatura posledica premora. U svakom slučaju, ukoliko potraje, testiraću se - rekla nam je Mijatovićeva, koja ističe da je slavlje proteklo u najboljem redu.

Alo

 

- Sve je bilo savršeno. Oduševljena sam činjenicom koliko me je kolega ispoštovalo i pojavilo se na mom venčanju. Nisam želela nikoga da forsiram, ko je želeo da otpeva nešto, latio se mikrofona. Sve je bilo spontano i opušteno, baš kao što sam i želela - rekla je Mijatovićeva, koja je potom otkrila da je njenom najsrećnijem danu jedino falio matičar.

- Istina je da se u stvari nisam udala za Aleksandra. Mi smo odlučili da sada organizujemo proslavu, a da venčanje odgodimo - začudila nas je pevačica, pa pokušala da objasni:

- Aleksandar i ja nismo želeli da ustajemo rano taj dan, da sve bude vremenski zgusnuto i da maltretiramo goste da prisustvuju i crkvenom i opštinskom venčanju. Rešili smo da prvo napravimo žurku, a da se kasnije opštinski venčamo u krugu najmilijih. I dalje nismo zakazali termin, ne žurimo. Venčaćemo se o tom -potom, sada nam je bilo bitno da napravimo proslavu - zaključila je Vanja za Alo!.

Podsetimo, ovoj nesvakidašnjoj „svadbenoj“ proslavi prisustvovali su brojni estradnjaci, među kojima: Svetlana Ceca Ražnatović, Tamara Milutinović, Katarina Grujić, Uroš Živković, Nikolina i Saša Kapor i mnogi drugi.

 Lazić upoznao bivšu sa sadašnjom

Darko Lazić došao je na Vanjinu proslavu u prisustvu nove devojke, a na istoj zabavi našla se i njegova bivša žena Ana Sević.

- Upoznala sam Darkovu novu devojku, bilo je normalno, kao i sa svakom njegovom prethodnom partnerkom.  Njegov izbor je njegova stvar, nema šta ja da budem zadovoljna ili ne - rekla je tim povodom Ana.


 Lažna kuma uhvatila bidermajer

Printscreen

 

Kuma na venčanju koje se nije desilo bila je Aleksandra Mladenović, koja je najpre „bračnim“ partnerima otpevala pesmu za prvi ples, a potom je i sama uhvatila bidermajer. Nadamo se da će se ona zaista udati kada za to dođe vreme.

NISAM LUDA Rada Manojlović našla se na meti osuda, njen komentar ostavio je sve bez teksta

 

 

Komentari (1)

Loading
Liki

14.10.2022 10:20

Veću glupost niko do sada ne izgovori s ostade živ.Matičsr radi i uveče i na terenu.Koga ona pravi ludim.Samu sebe.