U SUSRET SPEKTAKULARNOM KONCERTU Goran Karan za Alo! progovorio o porodici, pa otkrio za čime žali
Alo

Najpoznatiji dalmatinski pevač Goran Karan održaće veliki solistički koncert 14. oktobra u Mts Dvorani, a u susret muzičkom spektaklu pred beogradskom publikom za Alo! je govorio o dosadašnjoj karijeri i porodici, za koju je izuzetno vezan.

Opstajete na javnoj sceni četiri decenije. Kako ste uspeli da ostanete dosledni svom muzičkom izrazu sve ove godine? 

- Kada sam počeo da se bavim muzikom, svirao sam u kafićima, čak i na ulici. Tada su me održavale nada i ljubav prema gitari. Uz muziku sam postajao bolji čovek.

U SUSRET SPEKTAKULARNOM KONCERTU Goran Karan za Alo! progovorio o porodici, pa otkrio za čime žali

Foto: Printscreen/instagram

 

Da li ste zbog prirode vašeg posla propustili nešto važno zbog čega se i danas kajete?

- Propustio sam mnogo divnih stvari i žao mi je zbog toga. Sigurno sam mogao više da pružim svojoj deci onda kada im je bilo potrebno da se druže sa mnom. Oni jesu ti koji moraju da se pitaju, a ponekad to zaboravimo. Ipak, smatram se srećnim čovekom i zahvalan sam bogu na tome što imam. Takođe sam zahvalan i ukućanima što su me istrpeli svih ovih godina.

Imate četiri sina. Da li ste strog otac i koliko je teško usmeriti decu na pravi put u današnje vreme?

- Moji sinovi su vrlo različiti. Svoje očinske obaveze sam ispunio do njihove šesnaeste godine. Smatram da posle toga deci možeš ponudi savet, ali samo u hitnim slučajevima jer se radi o već formiranim osobama sa vlastitim identitetima. Govori manje i samo šta treba, kako deca ne bi prestala da te slušaju. Time sam se vodio i nastojao da im budem prijatelj više nego nadzorni element.

TUŽNE VESTI IZ KRAGUJEVCA Velika tuga u domu Marije Šerifović

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading