OVO JE NJENA TAJNA Zlata Petrović otkrila kako je smršala: Pasulj jedem i za ručak i za večeru
Foto: privatna arhiva

Pevačica Zlata Petrović se pohvalila da je smršala šest kilograma uz pomoć autofagije.

Folkerka Zlata Petrović kaže da je oduševljena autofagijom - osam sati u toku dana sme da jede, dok narednih 16 ne sme ništa da okusi.

- Otkad sam na autofagiji, smršala sam šest kila. Uspela sam da skinem višak oko ruku koji mi je smetao. Izgubila sam i mnogo masti u predelu stomaka i struka, što je nama ženama najveći problem. Koža mi je mnogo čistija, ma ceo organizam se očistio - priča Zlata za Hit i objašnjava kakav joj je jelovnik:

Alo

 

- Ujutru u deset doručkujem banane, urme, jabuke, čak i cveklu u kombinaciji sa orašastim plodovima ili čija i lanenim semenom. Za ručak jedem pasulj, grašak, boraniju, ma sva kuvana jela, ali ih spremam bez zaprške. To isto i večeram. Hleb svakako godinama ne jedem, a gazirana pića ne volim. Sa jelom završim do 18 časova i posle toga uopšte ne budem gladna do sutra u deset ujutru.

Pevačica priznaje da joj u početku nije bilo lako:

- Prvih 15 dana mi je bilo teško, htela sam zidove da pojedem! Dešavalo mi se da prekršim autofagiju, pojedem nešto nezdravo ili uveče kada izađem popijem alkohol, ali sutradan samo nastavim po starom. Ako vidim da sam preterala i nabacila koje kilo, kažem sebi: "E gospođo, sada ćeš da vodiš računa o ishrani!"

Printscreen

 

Zlata objašnjava da je kilograme nabacila tokom pandemije koronavirusa i policijskog časa:

- Najviše sam se ugojila tokom korone. Od dosade sam uveče jela svakakve gluposti, čips, slatkiše... Međutim, dobra stvar je što sam tada svuda išla peške i imala sam barem neku fizičku aktivnost, jer ne volim da treniram. Kod kuće imam traku za trčanje i samo mi skuplja prašinu, a dok je nisam kupila, mislila sam da mi je neophodna. Možda se jednog dana ipak aktiviram.

POČELA SAM DA VRIŠTIM Anđelka Prpić izgubila dete u tržnom centru, glumica progovorila o traumatičnom iskustvu

 

Komentari (0)

Loading