SVE SE SAZNALO Nikolina Pišek prodaje vilu za 1.700.000 evra, ovo su svi detalji
Printscreen

Voditeljka Nikolina Pišek rešila je da proda prostranu vilu, a cena je paprena

Kuća voditeljke Nikoline Pišek i njenog pokojnog supruga Vidoja Ristovića se prodaje za 1.700.000 evra.

Luksuzna vila izgrađena je 2012. godine i prostire se na 420 kvadratnih metara, a nalazi se u zagrebačkom naselju Šestine, tvrde hrvatski mediji.

Nikolina Pišek

Foto: Printscreen/RTV Pink

 

Prema podacima sa sajta na kome je okačen oglas za prodaju, vila se sastoji od ukupno 5 soba, odnosno velikog dnevnog boravka, kuhinje koja ima izlaz na bazen, tri spavaće sobe i prostora za osoblje.

Okućnica navodno ima 1460 kvadratnih metara.

- Jedinstvena kuća smeštena u Šestinama na mirnoj ulici s predivnim pogledom i bazenom. Planirani završetak radova je u januaru. Opremljena vrhunskim materijalima, alu stolarija, grejanje putem toplotne pumpe, podno grejanje postavljeno po celoj površini kuće, smart house sistem, priprema za solarne panele, podne obloge po celoj površini kuće - navodi se u oglasu.

Mediji su spekulisali da je vrednost kuće iznosila oko 800.000 evra donedavno, kao i da su Nikolina i Vidoje podigli dva kredita kako bi je sredili.

SVE SE SAZNALO Nikolina Pišek prodaje vilu za 1.700.000 evra, ovo su svi detalji

Foto: Alo/ilustracija

 

Podsetimo, voditeljka je s pokojnim suprugom Vidojem planirala da živi u Zagrebu. Kuću su navodno kupili prošle godine, nakon što se ona otrovala ugljen monoksidom u stanu. Mediji su tvrdili da je par zbog te kuće podigao dva kredita.

OTIŠLA KORAK DALJE Pevačica usijala društvene mreže, pokazala bujno poprsje

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading