VELIKI DAN ZA NJIH Ivana Pavković i Petar Mitić krstili blizance, mama se odmah latila mikrofona (FOTO)
Foto: Instagram/printscreen

Pevački par, Ivana Pavković Petar Mitić nedavno su dobili blizance, sinove Vojina i Vuka, a danas su i upriličili njihovo krštenje. 

Oni su sa kumovima i najbližim prijateljima otišli u crkvu gde je sveštenik obavio krštenje, na čemu su mu se ponosni roditelji i javno, putem Instagrama, zahvalili.

Foto: Printscreen/instagram

 

Nešto kasnije, par je svoje najmilije odveo u jedan restoran da ovaj bitan događaj i proslave, a tamo je novopečena mama i zapevala.

Inače, uz porodicu je sve vreme bio i Ivanin i Petrov najstariji sin Vujadin, koji je uglavnom bio sa bakama, ali i ostalim mališanima.

Foto: Printscreen/instagram

 

Podsećanja radi, mama trojice dečaka je po izlasku iz porodilišta otkrila da je drugi porođaj bio lakši nego prvi, iako su u pitanju blizanci, a potom je rekla i da se ne plaši da će njen stariji naslednik biti ljubomoran na braću.

- Nema bojazni da će Vujadin biti ljubomoran na braću, on je divan, jedva je čekao da ih vidi. Kod kuće nas čekaju obe bake, one će nam pomagati u početku, a kasnije kada budemo počeli da radimo, angažovaćemo dadilju. Majka sam tri dečaka, to zvuči baš moćno - rekla je Ivana odmah nakon izlaska iz porodilišta, dok je Petar otkrio i kako su se odlučili za imena koje su dali bizancima.

Foto: Printscreen/instagram

 

 - Tu su bila razna imena u opticaju, Vukašin, Vasilije, Vojin, Vukan, jer se on zove Vujadin. A onda se desilo da, kada smo registrovali auto, pitali su nas koja poslednja dva slova želimo da budu, on je rekao "VV", kao njegova dva brata i tu je pokazao da ne misli samo na sebe, kazao je Vojin i Vuk i tako je izabrao.

NIKAD ISKRENIJE Dušica Jakovljević progovorila o svom privatnom životu, evo kako se ponaša kada je kamere ne snimaju

Komentari (0)

Loading