KAO MILION DOLARA Ovako izgleda ćerka pevačice Elektre Elit (FOTO)
Foto: privatna arhiva

Transrodna pevačica Elektra Elit pre nekoliko godina preko noći se pojavila na estradnom nebu i napravila veliki skandal, kada je priznala da se u inostranstvu bavi prostitucijom. Deklarisana prostituka vratila se u Srbiju kako bi započela karijeru i zaređala nekoliko hitova. 

KAO MILION DOLARA Ovako izgleda ćerka pevačice Elektre Elit (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

Pored njene muzičke karijere, javnost je upoznata sa Elektrinim drugim poslom, koji obavlja samo i isključivo u inostranstvu, budući da u Srbiji još uvek nije legalizovala prostitucija, a mi smo odlučili da se pozabavimo njenom decom. 

Iza transrodne pevačice stoji uspešan brak sa bivšom suprugom, sa kojom ima dvoje zlatne dece, ćerku Divu, koja je nedavno proslavila 18-ti rođendan i mlađeg sina Oskara, koji se ne eksponiraju u javnosti.

KAO MILION DOLARA Ovako izgleda ćerka pevačice Elektre Elit (FOTO)

Foto: privatna arhiva

Svojevremeno Elektra je sve iznenadila kada je u jednom intervju otkrila da je deca i dalje zovu tata. 

- Ja sam jedna sasvim jednostavna osoba, svima već poznato, transrodna osoba. Moram da naglasim da sam otac dvoje dece, a ne majka, jer deca već imaju majku -istakla je svojevremeno popularna pevačica.

Pre nekoliko godina pojavile su se fotografije Elektrine dece Dive i Oskara, koje su izazvale rekacije kod javnosti. Pevačica je uspela da zadrži privatni život van domašaja javnosti, ali komentari ljudi su da su joj deca prelepa i da je šteta što ih krije od očiju medija. 

Ovako izgleda ćerka Elektre Elit, Diva:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Srb VIP (@srbija.v.i.p)

KAO BLIZNAKINJE Evo na koga je glumica Nina Janković toliko lepa

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading