JANA POKREĆE NOVI BIZNIS Pevačica konačno shvatila gde je najveća lova, uložila ogromne pare, poznata i lokacija
Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Jana Todorović, otkako je zatvorila restoran koji je počeo s radom malo pre pandemije koronavirusa, a sada već četiri meseca na vratima stoji katanac, dugo je razmišljala kojom drugom delatnošću da počne da se bavi pošto se u ugostiteljstvu nije proslavila, rešila je da se oproba u biznisu s malinama.

Naime, poznata folkerka je nedavno kupila malinjak kod Arilja.

- Jana iz ugostiteljstva prelazi u poljoprivrednike! Iako je toliko uspešna i popularna kao pevačica, ona stalno ima potrebu da se ostvari u još nekom biznisu u koji će da ulaže novac. Tako je nedavno i rešila da pazari dva hektara zemljišta pod malinama i 60 ari placa - priča izvor blizak pevačici i otkriva detalje Janinog novog biznisa.

JANA POKREĆE NOVI BIZNIS Pevačica konačno shvatila gde je najveća lova, uložila ogromne pare, poznata i lokacija

Alo

 

- U pitanju su dve sorte ovog voća, koje je veoma traženo, jedna je najtraženija vilamet malina, a druga hertidž, koja uspeva i u plastenicima. Domaćin od kog je kupila već dobro uređene parcele više nije mogao finansijski da održava biznis, pa je želeo da proda imanje nekome ko može da ulaže novac - dodaje izvor za Republiku.

Podsetimo, pevačica, koja i sama dobro zarađuje, poznata je po tome što je iz imućne porodice. Njen svekar je kupio ceo sprat u jednoj zgradi u Beogradu na vodi za koji je navodno platio 15.000.000 evra, a njegove vile, auto parkovi, spratovi sa odećom, obućom liče na tržne centre.

OTKRIVENO Mirka Vasiljević konačno pokazala kako se slaže sa svekrvom

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading