IMAJU SVOJ MIR Ovde pevačica uživa sa svojom porodicom, zavirite u luks stan Slađe Alegro (FOTO)
Sharan Concept

Pevačica Slađa Alegro je sa svojim suprugom Zoranom Dragašom svila porodično gnezdo u Obrenovcu, gradu u kome su napravili one najlepše uspomene, ali i proživeli neke stresne trenutke.

Foto: Printscreen/instagram

 

Kako bi odgajala naslednicu u nešto mirnijim uslovima daleko od gradske vreve, ona i njen muž su odlučili da žive u rodnom zavičaju i urede stan po svom ukusu.

Foto: Printscreen/instagram

 

Beg od svih problema, par pronazali u moderno opremljenom stanu u Obrenovcu u kom dominiraju neutralne boje, bela, krem i zemljani tonovi.

Foto: Printscreen/instagram

 

Prostrani dnevni boravak opremljen je udobnim ugaonim garniturama, stočićem, raznim komodama i slikama koji doprinose da enterijer izgleda lepše, a tu su i brojna ogledala.

Foto: Printscreen/instagram

 

Neretko putem društvenih mreža otkrijemo u kom kutku svog doma pevačica voli da se fotografiše, a po svemu sudeći omiljena prostorija joj je dečja prostrana soba opremljena krevecem, jastučićima i plišanim igračkama roze boje.

Foto: Printscreen/instagram

 

U spavaćoj sobi se nalazi veliki ležaj sa posebnim radom na uzglavlju, a pevačica neretko na njemu drži i plišane igračke zbog naslednice.

SUOČILA SAM SE SA PSIHIČKIM NASILJEM Potresna ispovest Kije Kockar

Komentari (0)

Loading