OVAKVE STVARI SU MI SE DEŠAVALE Šok ispovest Rade Manojlović, pevačica progovorila o skandalu
Vladimir Marković

Pevačica Rada Manojlović u jednoj emisiji uključila se putem telefonskog poziva kako bi razjasnila situaciju oko skandala sa opsednutim fanom.

Naime, on je postao glavna tema domaćih medija kada je izjavio da je bio intiman sa pevačicom i za to joj platio 10.000 evra.

- Manojlovićeva je odmah na početku demantovala takve navode i otkrila da je ovaj dečko samo jedan u nizu koji je pokušao da je uznemirava na ovakav ili sličan način - rekla je Rada.

OVAKVE STVARI SU MI SE DEŠAVALE Šok ispovest Rade Manojlović, pevačica progovorila o skandalu

Foto: Rajko Ristić

 

- Ovo nije prvi slučaj, ovaj dečko nije prvi, što je najgore u celoj priči. Meni su se ovakve stvari dešavale i ranije, ali nisu objavljivanje. Kad vidiš da neko ima problem i da neko hoće da skrene pažnju na sebe, to nije naslovna tema svih portala i medija. Prijavila sam u policiji, znate li vi koliko ja prijava imam u policiji (smeh), ali to nije u javnosti prenesno. Ovaj dečko je samo jedan u nizu, imala sam sličan slučaj gde me je jedan dečko maskimalno vređao i ponižavao, samo kako bi mu se ja javila. Sigurna sam da u psihijatri postoji objašenjene za takve slučajeve, ali ja nisam stručnjak i ne želim uopšte da ulazim to. Dečko nije kriv što je takav, krivi su mediji koji su preneli njegove izjave, iako su me svi podržali - poručuje pevačica.

OVAKVE STVARI SU MI SE DEŠAVALE Šok ispovest Rade Manojlović, pevačica progovorila o skandalu

Printscreen

- Sve što bi trebalo da se priča, pričaće se na sudu. Pozvala sam "Premijeru", idemo svi zajedno u 29. novembar da vidite sam vrlo ozbiljna po tom pitanu. Ne bih ja to uradila da je u pitanju neko ranije vreme i da to nije dopiralo do medija. Toga je bilo i biće, ljudi nisu krivi što su bolesni ili željni pažnje, ne bih da ulazim u tu problematiku. Taj dečko o kome se priča je došao na moj nastup i fotografisali smo se, imamo dokaz, eto! Nikad se nismo dopisivali. Ja važim za pristupačnu osobu, uvek se ispričam sa svojim fanovima, odgovorim na svaki stori, poruku, koliko stignem, ali njemu nisam, tako se namestilo, šta znam, možda nije jedini... Ponovljam, on nije kriv, nisu krive ni društvene mreže, to je neki napredak civilizacije, svako može da te pljune danas - kaže Manojlovićeva, pa se kratko osvrnula i na svoj emotivni odnos sa Harisom Berkovićem, s kojim je nedavno raskinula:

OVAKVE STVARI SU MI SE DEŠAVALE Šok ispovest Rade Manojlović, pevačica progovorila o skandalu

Printscreen

 

- Što se tiče mog emotivnog statusa, oglasila sam se na Instagramu i, gle slučaja, iste te večeri se oglasio i ovaj dečko i krenuo sa ovom pričom, kako sam ja zbog njega zapravo raskinula... Vidim da ne planira da prestane, tako da je ovo za nauk svakom drugom. Mislim da je Marija Šerifović jednom rekla, nisam sigurna, ali sećam se rečenice: "Mi jesmo javne ličnosti, ali nismo javni WC da svako može da vrši nuždu po nama", tako da tome mora da se stane na put. Ne nameravam da se raspravljam po medijima, takve stvari se rešavaju na sudu, pa ako ima dokaze, izvoli dečko, donesi! Što se tiče policije, morala sam da ga prijavim zbog pretnji, malo se zaneo, preterao je, počeo je da priča kako zna vlasnike diskoteka i kako ne smem ga tužim, jer neću moći da radim. Dikrektno udara na moju egzistenciju, posao, čast, i moral, i čast i kleveta, ima tu materijala... Ako je hteo neki kontakt, ostvariće ga ovako, ali ne sa mnom, već sa advokatom - zaključuje Rada Manojlović.

DOŠLA POLICIJA, NJUŠILI SU PSI Sanja Vučić progovorila o hapšenju Tee Tairović, otkrila šta joj se desilo

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading