SADA JE POPULARNO DA BUDEŠ DIVA Lepa Brena bez dlake na jeziku o mlađim kolegama
Alo!/Ognjen Radošević

Pevačica Lepa Brena gostujući u emisiji "Balkanskom ulicom" kod voditeljka Vesne Dedić otkrila je do sada nepoznate detalje iz svog privatnog života

Brena je tom prilikom istakla da ne voli reč "zvezda", kako je mnogi oslovljavaju zbog svog uspeha, jer kako je istakla, to više nije popularno.

SADA JE POPULARNO DA BUDEŠ DIVA Lepa Brena bez dlake na jeziku o mlađim kolegama

Alo!/Ognjen Radošević

 

- Reč “zvezda” ne volim. Sada to više nije ni popularno. Sada je popularno da budeš diva - poručila je ironično Lepa Brena, a zatim podrobnije obrazložila ovaj svoj stav.

- Novo vreme će doneti neke nove zvezde, odnosno nove dive. Svi će ih zvati tako jer one same to traže i zahtevaju. Ove nove generacije, od 1991. godine pa naovamo, ponašaju se kao da će da izvade pištolje i da nas maltretiraju, i verbalno i ovako. Na TV-u ranije nije mogao da bude kreten - poručila je pevačica izmeđuostalog u svojoj ispovesti u emisiji "Balkanskom ulicom" na "Blic TV", koja će se sutra emitovati.

BACAM SE NA KARIJERU, A ON NEKA VARA Pevačica priznala da je planirala osvetu, Zorana progovorila o prevari koju je doživela

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading