DA LI JE ANASTASIJA POTPISALA UGOVOR O TAJNOSTI Ražnatovićeva sve otkrila, te rekla koja je bila najveća svađa sa Veljkom
Printscreen

Odmah po završetku igrano-dokumentarne emisije "Ceca show" na "Blic" televiziji, usledila je emisija "Šou se nastavlja", u kojoj je gost bila Anastasija Ražnatović.

- Najčešće pitanje je bilo, kako sada to? Šta će da se dešava? Koji je to koncept? Nije im bilo jasno kako će to da izgleda. Sve se držalo pod velom tajne. Nije se znalo dugo, već je samo u jednom trenutku bilo objavljeno "Ceca Show". Svi su bili u šoku, niko nije znao kakav šou i šta će da se u njemu radi. Ko će biti deo toga, šta ćete sve snimati? To su bila obično pitanja. Ali nikome nisam htela da govorim, znali su samo moji baš najbliži prijatelji - izjavila je Anastasija.

DA LI JE ANASTASIJA POTPISALA UGOVOR O TAJNOSTI Ražnatovićeva sve otkrila, te rekla koja je bila najveća svađa sa Veljkom

Printscreen

 

Na pitanja da li je potpisala ugovor o tajnosti ili nije, te koliko je bliska sa majkom, rekla je:

- Ne, nisam potpisala. Imaju dovoljno poverenja u mene. Svetlana zna sve moje tajne. Baš sve. I ono što se možda ne priča roditeljima, ona sve zna - odgovara Anastasija.

- Ne kažem joj odmah sve, moram prvo kroz svoju glavu da posložim kako to da kažem i na koji način da ispričam. Samo zato što ne želim da bude toliko tragično. Ali na kraju joj ipak ispričam sve kako jeste, od A do Š. Ništa joj ne preskačem. Jednostavno, mislim da, ako od nekoga tražite savet, bilo koga, a posebno bliske osobe, onda mora da zna sve informacije da bi mogla lepo da vas posavetuje. Ako joj nešto kažete ili nešto izuzmete, onda ne može dobro da vas posavetuje. Vodim se time da joj uvek kažem sve kako jeste, potpuno istinu. Bar kako sam je ja videla, jer uvek postoje dve strane - ističe Anastasija, te priča javno o najvećoj svađi sa bratom.
DA LI JE ANASTASIJA POTPISALA UGOVOR O TAJNOSTI Ražnatovićeva sve otkrila, te rekla koja je bila najveća svađa sa Veljkom

Printscreen/BlicTV

 

- Najgora svađa Veljka i mene je bila kada smo bili na dijeti. To je bilo na Kipru jer sam se strašno ugojila. Odlučila sam samo da jedem pirinčane galete. To ne preporučujem nikome. Deca ovo ne treba da rade. Imala sam lude ideje kako brzo da smršam. Ostao mi je taj jedan, sišla sam dole u kuhinju pošto me je napala glad i samo snimim Veljka sa strane, koji sedi za stolom i jede tu jednu galetu. On je mršav kao grana i može da jede šta hoće. I samo vidim njega koji sedi i jede to moje. Onda sam rekla nešto što ne mogu da kažem javno. Tada sam doživela nervrni slom, mislim da sam fizički nasrnula na njega i krenuo je da beži po kući. Zvala sam mamu preko "Skajpa" da se žalim kako nemam šta da jedem - kazala je Anastasija u emisiji "Šou se nastavlja".

Inače, serijal "Ceca Show" se emituje petkom od 22 časa, a repriza je subotom od 17h.

ŠOU SE NASTAVLJA Anastasija Ražnatović otkriva dugo čuvane tajne

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading