VIKI O LUKSUZNOJ VILI KOJU GRADI ZA CECU Pevačica za Alo! otkrila strogo čuvane tajne ogromnog kompleksa na Kipru (VIDEO)
Foto: Alo/ilustracija

Pevačica Viki Miljković ponovo se vratila nastupima, koje, kako i sama kaže, jedva postiže s obzirom na to da se bavi privatnim biznisom prodaje stanova, a uporedo snima i novu sezonu „Zvezda Granda“.

Ekipa Alo! srela je pevačicu u restoranu „Dva jelena“ gde nam je otkrila da vredno radi na renoviranju luksuzne vile njene kume Svetlane Cece Ražnatović na Kipru.

VIKI O LUKSUZNOJ VILI KOJU GRADI ZA CECU Pevačica za Alo! otkrila strogo čuvane tajne ogromnog kompleksa na Kipru (VIDEO)

Foto: Alo/ilustracija

 

- Sada se trenutno radi građevinski projekat jer smo unutrašnji projekat i dizajn završili odavno i trebalo je da se uradi samo rekonstrukcija koja je bila velika. Sada će njena kuća imati više od 600 kvadrata i to je jedan jako veliki zahvat. Ceca i ja smo došle do zaključka da će se sve raditi ispočetka - rekla je ona.

Na pitanje da li je kuma zahtevna kada je rad na vili u pitanju, Viki je rekla:

- Ne, Ceca je divna po tom pitanju i sve je prepustila Lidiji, meni i našem arhitekti - dodaje Viki.

U TOKU JE KRIVIČNI POSTUPAK Poznati reper koji je zlostavljao devojku još uvek u pritvoru, detalji isplivali u javnost

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Turista

11.12.2022 16:11

U oktobru i novembru sam obilazio ostrvo Kipar. U Aja Napi sam prošao pored kuće. Na slici je snimak mnogo raniji, jer je kuća trenutno u prilično zapištenom izdanju. Vidi se da niko ne živi. Možda bih mogao da se javim kao baštovan, jer kuća "voli" kada je neko u njoj :)))