GASITE KAMERE, NEMAM VIŠE SUZA! Šok izdanje Ane Nikolić, isplivale fotke sa slavlja, a evo šta je pevačica radila (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Ana Nikolić ne prestaje da šokira svojim ponašanjem u javnosti i zbog toga je česta tema prozivki na društvenim mrežama.

Ovaj put javnosti je zapala za oko zbog rođendanske žurke svog prijatelja i saradnika, na kojoj je ona pokušala da otpeva nekoliko pesama.

Foto: Printscreen/instagram

 

Ana je počela da peva dve pesme, ali joj to nije išlo za rukom, pa je onda probala da izvede i Cecinu pesmu "Pile", ali je tek tu nastao haos. Ona je zastajkivala, grešila tekst, a više puta je pravila i čudne grimase i pokrete, što su sve snimali i ostali gosti na proslavi.

Tako je Ana, dok je pevala hit Ražnatovićeve, u jednom trenutku prekinula pevanje i kod stiha "moje suze prema tebi padaju", okupljenim gostima poručila:

- Ma nemam više suza, kraj, ende. Gasite kamere - poručila je Nikolićeva kada je primetila da je ostali gosti snimaju.

Foto: Printscreen/instagram

 

Nakon što je popila nekoliko pića, ona je opet, na insistiranje slavljenika, počela da peva, ali je ubrzo odustala i rekla da više ne može da peva, piše Kurir.

- Ne mogu više, majke mi.. Promukla sam - pravdala se pevačica, koja je sa slavljenikom i zanosno igrala, a svi su primetili da je opet nabacila i nekoliko kilograma, što se posebno videlo kada se okrenula i pokazala gola leđa u dugoj uskoj haljini bez rukava.

Pored Ane, na rođendanu su bile prisutne i Ceca i Anastasija Ražnatović, Vanja Mijatović, Aleksandra Mladenović, Slađa Alegro, Marina Visković i mnogi drugi.

ŠOK ISPOVEST Darko Lazić javno priznao da je posetio javnu kuću, a onda spomenuo operaciju

Komentari (0)

Loading