VESNA DEDIĆ SE OPROSTILA OD GORICE NEŠOVIĆ: Napustila nas je najšarmantnija i najduhovitija iz generacije
Foto: Alo/ilustracija

Široke narodne mase ostale su zatečene vešću da je novinarka i radijska voditeljka Gorica Nešović preminula.

Printscreen

 

Brojne njene kolege, ali i svi oni koji su je poznavali osetili su veliku tugu zbog njenog odlaska, a poslednji pozdrav putem društvenih mreža uputila joj je koleginica Vesna Dedić

- Danas je ovaj svet napustila moja koleginica Gorica Nešović... Od osamdesetih do danas duhovitija i šarmantnija od svih nas iz generacije koja je u „starkama“ umesto na štiklama ušla u svet novinarstva - započela je Dedićeva, pa nastavila:

Foto: Printscreen/instagram

 

- Poslednje što sam pročitala sa njenim potpisom je neki prigodni novogodišnji tekst pred doček Nove 2022. koji je ovako završila: „Želim vam svima dobro zdravlje, sreću, uspeh i mnogo iskri radosti u godini koja je tek pred nama. Da te male svetlucave trenutke miline i topline oko srca osetite što češće. Ne treba nam vatromet koji istutnji nakratko, već svakodnevna svetlucanja. Nemojte žaliti za onim što nemate, već uživajte u onom što imate. A imate ljubav, sigurno. Negujte je i čuvajte porodicu, prijatelje, kolege… Imajte lepe misli i sve će biti dobro.“ - citirala je Goricu Vesna, pa joj uputila poslednji pozdrav:

 Počivaj u miru, Gorice... Sve će biti dobro - napisala je Vesna Dedić uz emotikon crnog srca. 

UŽIVALI SMO Milica Tomašević progovorila o prisnim scenama sa Lukom Racom

Komentari (0)

Loading