ZABRANJENA LJUBAV Zvezda Granda zbog devojke Hrvatice ne komunicira sa porodicom
Foto: Printscreen

Nekadašnji učesnik „Zvezda Granda“ Bojan Pavlović neko vreme uživa u ljubavi sa koleginicom iz Hrvatske Nikolinom Pelaić. 

Ipak, ne cvetaju im ruže pa je mladi pevač priznao da njegova porodica još uvek nije prihvatila njegovu izabranicu.

Bojan i Nikolina su već bili u vezi pre nekoliko godina, ali su raskinuli. Nakon nekog vremena su se ponovo pomirili, ali tu nije bio kraj njihovim problemima.

Foto: Printscreen

 

-Ta devojka je život moj. Ne znam kako da kažem pred svim ovim ljudima ovde. Najviše se osporava zato što je ona Hrvatica, to je jedna duga priča koju ću sigurno ispričati jednom. Ona je pre naše veze bila udata. Mi smo bili u vezi pre 6 godina, dugo smo bili zajedno, ali je to klinačka ljubav. Raskinuli smo zbog mojih babe i dede, ja potičem iz patrijahalne porodice, to nije bilo prihvaćeno – kaže Bojan i dodaje:

-Nažalost, ja sam ih tada poslušao, nisam želeo, ali sam bio nateran. Mnogo mi je teško kada pričam o tome. Uskratili su mi nju, a ja sam je voleo mnogo. Sada nisam pod velikim uticajem porodice, ali se njihovo mišljenje nije promenilo – rekao je Bojan.

Pevač je sa suzama u očima progovorio u kakvim je sada odnosima sa članovima porodice, pa je priznao da li misli da će njegovi na kraju prihvatiti Nikolinu.

Foto: Printscreen

 

Sa majkom i bratom jesam u kontaktu. Shvatam ja to da oni brinu, ali kada vide osmeh kod mene na licu i da sam srećan, voleo bih da je prihvate. Ne znam da li će se to ikada desiti, možda da, možda ne – priznaje pevač.

Bojan je otkrio da i sa strane porodice njegove devojke postoje problemi, prvenstveno zbog braka koji ima iza sebe.

-Sa njene strane postoji taj jedan brak koji je imala, dobila je i dete. Naša ljubav je večna i mislim da nas niko neće rastaviti. Mi smo krojači naše sreće – rekao je on u emisiji Grand Magazin.

ODLIČNO P*ŠI, ALI JE BEZ ŠMINKE STRAŠILO Skandalozne optužbe na račun Rade Manojlović u jeku njenog raskida sa Harisom

Komentari (0)

Loading