JA NEMAM BLAMA Velika ispovest Dragana Marinkovića Mace, zbog ove stvari ostao bez direktorske fotelje
Foto: Alo.rs

Voditelj Dragan Maca Marinković za sebe kaže da je rođen i ostao u SFR Jugoslaviji, te da nije otišao trbuhom za kruhom poput ostalih.

Zbog dijalekta je često ostajao bez uloga, a zbog rijalitija bez direktorske stolice. A kako je izdržao u ovoj profesiji i da li je nailazio na probleme, Maca je izjavio:

- Da ima podmetanja nogu, ima, ali ko zna kakav sam glumac - zna! Šoubiz je jedno, gluma je drugo. Kako sam krenuo da "macijam", bio sam upravnik pozorišta mladih u Novom Sadu samo 24 sata, pa su me napušili najstrašnije. Čak je Udruženje dramskih umetnika Srbije reklo da je to skaradno. Iz rijalitija "Farma" u direktorsku fotelju, zamisli. Manji je blam biti deo rijalitija nekad, ne danas, nego biti sudionik u nekim nuspojavama od serija, da se ne lažemo. Mene bi bilo stid, ja sve što sam odigrao dosad, odigrao sam sa mošnicama tačno, korektno i autentično. Ništa nisam odradio - rekao je.

Foto: Alo.rs

 

U svet šoubiznisa Marinković je ušao zahvaljujući rijaliti-programu "Veliki brat", nakon čega je se ostvario i kao voditelj. Mnogi su ga iz tog vremena upamtili po češanju u rijalitiju.

- Ja nemam blama, meni su zamerali što sam se češao po j*****, pa svrbela su me, šta da radim, koja je razlika između j*** i lakta, sve je deo tela. Rijalitiji su pre imali igrice koje su imali smisla, sad se sve svelo na se*s i tuču. Govorili su za mene svašta, samo još nisu pisali da sam nekrofil, sve ostalo sam bio, baš su me derali, ali ipak čuva bog Dragana svog - kaže Marinković.

PRETERANO SITA SVEGA Slađa Alegro progovorila: Uželela sam se kreveta i debelih čarapa

 

Komentari (0)

Loading