STARIJI JE OD NJE 24 GODINE Brak Dajane Paunović i Žike Jakšića završio se tiho, a spominje se i ovaj muškarac
Alo

Dajana Paunović i Žika Jakšić razveli su se tiho i bez preterane medijske pompe, o razlozima razvoda ni jedna ni druga strana nikada nije pričala, a ono što je poznato jeste da su krizu o braku rešili tako što se Dajana iselila iz porodičnog doma na Bežanijskoj kosi zajedno sa njihovim naslednikom.

Naime, njihova romansa je počela 2009. godine, a već sledeće su se venčali. Dajana je tada pričala da je od prvog susreta znala da je Žika ''onaj pravi''.

- Vrlo brzo sam shvatila da smo na istoj talasnoj dužini. Slažemo se savršeno i imamo identične stavove o životu. Nisam planirala baš da se udam u 22. godini, koliko sada imam, ali kada nađete pravu osobu, godine nisu bitne. Još uvek ne planiram da se ostvarim kao majka, ali ću pustiti da se sve odvija spontano - pričala je tada Dajana, kojoj razlika od 24 godine nije smetala, iako je zbog njega bila u sukobu sa ocem.

STARIJI JE OD NJE 24 GODINE Brak Dajane Paunović i Žike Jakšića završio se tiho, a spominje se i ovaj muškarac

Alo

 

- Kada je čuo za moju vezu sa Žikom, otac je hteo da me izbaci iz kuće! Nije mogao da ‘svari’ Žikine godine. Ali, tako je bilo samo dok ga nije upoznao. Sada ga moj tata prosto obožava. Razliku u godinama više niko ne primećuje. Žika me čuva kao cveće u vazi, ne dozvoljava ni moja senka da padne na mene - otkrila je Dajana 2011. godine.

Podsetimo, voditeljka Dajana Paunović i njen 24 godine stariji suprug Žika Jakšić su pre nekoliko godina stavili tačku na svoj brak iz kog imaju naslednika.

ZADESILE SU JE STRAŠNE STVARI Otkriveno zbog čega se Bebi Dol povukla iz javnosti

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading