BURNA PROŠLOST UHAPŠENE ZVEZDE GRANDA Pevač je prešao u islam, sekao vene, a teška priča nikoga ne ostavlja ravnodušnim
Printscreen

Pevač Bojan Tomović uhapšen je u blizini Podgorici jer je, kako prenose mediji, vozio pod dejstvom alkohola i napada na policajce. Crnogorski pevač je odveden na trežnjenje a potom će biti sproveden kad sudije za prekršaje.

Tomović se na javnoj sceni pojavio 2005. godine, a svojim hitovima oduševio je javnost. Predviđali su mu veliku karijeru, ali godinama je nizao probleme, pravio skandale, promenio je veru, oboleo pa i pretio samoubistvom. Danas ne liči na sebe, potpuno se transformisao.

Printscreen

 

On je u javnosti prvu veću pometnju napravio kada je otkrio da je promenio veru, da je izabrao da pređe u islam, i da se od tog trenutka zove Ammar Moštrokol.

Međutim, brzo se predomislio jer je smatrao da "nije dovoljno dobar da bi bio Musliman" pa je odlučio da bude agnostik. I o tome je obavestio javnost.

Posle toga dolazi još jedan šok od njega, gde obaveštava javnost da boluje od bipolarnog poremećaja. On se tada oglasio za medije i otkrio da ima velike probleme.

- Sto puta sam prebacivao majci što me nije abortirala jer bi svi moji bližnji živeli lakše i bez stresova, a ne da mi svakodnevno govore da im je zbog mene pritisak 200 sa 100 i da su se upravo vratili iz hitne jer sam ih obrukao što sam javno priznao da imam psihički problem. Ma lako bi ja, ne bojim se smrti ni malo, ali sam se zakleo u Tajov grob da nikada više neću pokušati ono… Ono što mi se dugo činilo kao jedini spas, kao jedini izlaz. Samo da znate da niti sam bio narkoman ni alkos, samo više ne mogu da živim sa bipolarom. Ubila me mračna depresija - govorio je.

Foto: printscreen/facebook

 

Isekao sam vene… Samo da znate da niti sam bio narkoman ni alkos, samo više ne mogu da živim sa bipolarom… Ubila me manična depresija. Niko nije kriv, zbogom - napisao je, a kasnije se oglasio iz Urgentnog centra.

U intervjuu početkom godine otkrio je kako se bori sa bolešću. 

- Bipolarni poremećaj - hronična, doživotna bolest i nažalost sa najvećim brojem samoubistava. Zato su i terapija i lekovi doživotni, tako da je borba svakodnevna. Nekad je mesecima baš teško, jedva ustanem iz kreveta, a onda odjednom, ona ničim izazvana euforija, pa ne spavam noćima, odvrnem muziku u pet, šest ujutru... Budem presrećan i tako u krug do nove minus faze ili barem do remisije, ali ona mi se retko dešava - dodaje on.

Foto: Printscreen/instagram

 

Bojan je tada otkrio i zbog čega se najviše kaje u životu i u kakvim je odnosima sa porodicom.

- Kajem se sto sam bio u Grandu, u rijalitijima i sličnim glupostima. To nikada nije bio moj svet, ali šta ćeš, pogreši čovek. Kajem se što imam 40 godina, a još nemam devojku. Šalim se, nikada se više ne bih ženio, nikada čak ni ozbiljna veza, može samo tzv kombinacija - rekao je Tomović, pa dodao da je sa porodicom u normalnim odnosima, ali da više od 20 godina ne žive zajedno, ali se redovno posećuju.

NE ŽELE DA GOVORE JAVNO O TOME Goca Tržan otkrila veliku tajnu estrade, pevačica je dosta ćutala

Komentari (0)

Loading