ŽIKA PROMENIO PROFESIJU Poznati voditelj napravio drastičan potez nakon penzionisanja
Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Nakon dugogodišnjeg rada na RTS-u, voditelj Živorad Žika Nikolić je imao kratkotrajni angažman na Pink televiziji, da bi se sada, kako je sam istakao, posvetio penzionerskim danima.

- Fantastično. S Pinkom sam završio. Istekao mi je ugovor, a zasad ništa nismo produžavali. Sad penzionerski uživam - istakao je Žika, a zatim otkrio kakav je penzionerski život:

Tanjug

 

- Zavisi kako ga ko pravi. U mom slučaju je dobar, nemam primedbi. Tu sam u Beogradu s porodicom, malo putujem i tako prolaze dani.

Prema sopstvenom priznanju, Nikolić nema osećaj za to da li mu nedostaje publika ili ne.

- Ne znam šta da vam kažem. Prošlo je tek pola godine. Ne mogu da kažem da mi nedostaje. Uživam ovako. Spavam duže bar - izjavio je Živorad i dodao:

- Ništa ne forsiram, jer nemam neki razlog. Nisam ni razmišljao o povratku, ali nikad se ne zna.

Na konstataciju da je "stub našeg zabavnog, pa i informativnog programa", te da nedostaje gledaocima, voditelj je poručio:

Alo

 

- Jeste, to je tačno. Radim ja privatno neke stvarčice. Tokom leta sam radio sa sportskim savezom. Pratio sam seoske sportske igre. Napravili smo udruženje ljubitelja srpske tradicije, pa sam se time bavio. Ima posla ko hoće da radi. Uvek ima načina za zanimaciju. Najgluplje je prepustiti se slučaju. Ja kreiram svoje aktivnosti sad. Celo leto sam proveo na putovanjima. Imam i Jutjub kanal i postavljamo pričice s naših susreta i putovanja. Uglavnom, vikendom lutamo po Srbiji. Sad idu hladniji dani, ali uvek se nešto iskombinuje. Ne primećujem višak vremena. Sve je kako se organizujem. Sada malo kasnije ustajem, pa malo s porodicom raspravimo šta nam je da delamo tog dana. Nađemo se na ručku. Recimo, dosta vremena provodim po kafanama - rekao je voditelj.

Žika je otkrio i da li je zadovoljan penzijom i kakvo mu je zdravlje:

- O, da! Redovna je i sve je dobro. Što se zdravlja tiče, odlično je, da kucnem u drvo - rekao je Žika.

ĐORĐE SE OKUMIO SA PIKSIJEVOM PORODICOM Anastasijin bivši pozirao ispod Ostroga dok drži Stojkovićevu unuku 

Komentari (0)

Loading