OVO JE BAJINA BIVŠA ŽENA Zgodnu plavušu nikada nismo videli u javnosti, razvod je sve iznenadio, a evo i kako ona izgleda (FOTO)
Foto: Youtube/Printscreen

Nedeljko Bajić Baja svoju karijeru gradio je isključivo vokalnim sposobnostima i kvalitetnim pesmama. On svoju privatnost nikada nije iznosio u javnost te se o njegovim emotivnim izborima jako malo zna, a supruga Nedeljka Bajića Baje dugo je bila nepoznanica za javnost.

Vest o pevačevom razvodu odjeknula je kao bomba 2018. godine, a imajući u vidu da je retko ko bio upućen u njegov bračni status, mnogi su se iznenadili.

Ispostavilo se, kako piše "Svet" da se od 2013. godine popularni Baja zabavljao sa lepoticom iz svog spota za pesmu "Mokra do kože", a devetnaest godina mlađa Ivana, rodila mu je dvoje dece, sina Marka i ćerku Milicu.

Printscreen

 

Nakon pet godina brak je doživeo krah, bivši supružnici neguju prijateljski odnos, a deca su ostala da žive sa majkom.

- Ivana i Baja su se razišli mirnim putem, bez svađe i teških reči. On je neko ko nikada nije želeo svoj privatni život da izlaže javnosti. Ivana je to bez pogovora prihvatila. Verujem da ni jedno ni drugo nikada neće govoriti o razlozima razvoda, prvenstveno zato što žele da zaštite svoju decu. Oboje podjednako brinu o njima, iako su deca ostala da žive sa majkom. Baja se i dalje brine o tome da njegovi naslednici, ali i bivša supruga žive lagodno - ispričao je pevačev prijatelj, a prenosi "Svet".

Ove navode on nikada nije demantovao ni potvrdio, a supruga Nedeljka Bajića Baje ostala je pod velom tajni. Ipak, u jednoj izjavi ispričao je kako nikada nije želeo svoju porodicu da izlaže očima javnosti, jer je njegov posao jedno, a privatni život nešto sasvim drugo.

MORALA HITNO DA POSETI LEKARA Otkriveno sa kojim zdravstvenim problemom se suočava Seka Aleksić nakon gubitka kilograma

Komentari (0)

Loading