OVO JE BAJINA BIVŠA ŽENA Zgodnu plavušu nikada nismo videli u javnosti, razvod je sve iznenadio, a evo i kako ona izgleda (FOTO)
Foto: Youtube/Printscreen

Nedeljko Bajić Baja svoju karijeru gradio je isključivo vokalnim sposobnostima i kvalitetnim pesmama. On svoju privatnost nikada nije iznosio u javnost te se o njegovim emotivnim izborima jako malo zna, a supruga Nedeljka Bajića Baje dugo je bila nepoznanica za javnost.

Vest o pevačevom razvodu odjeknula je kao bomba 2018. godine, a imajući u vidu da je retko ko bio upućen u njegov bračni status, mnogi su se iznenadili.

Ispostavilo se, kako piše "Svet" da se od 2013. godine popularni Baja zabavljao sa lepoticom iz svog spota za pesmu "Mokra do kože", a devetnaest godina mlađa Ivana, rodila mu je dvoje dece, sina Marka i ćerku Milicu.

OVO JE BAJINA BIVŠA ŽENA Zgodnu plavušu nikada nismo videli u javnosti, razvod je sve iznenadio, a evo i kako ona izgleda (FOTO)

Printscreen

 

Nakon pet godina brak je doživeo krah, bivši supružnici neguju prijateljski odnos, a deca su ostala da žive sa majkom.

- Ivana i Baja su se razišli mirnim putem, bez svađe i teških reči. On je neko ko nikada nije želeo svoj privatni život da izlaže javnosti. Ivana je to bez pogovora prihvatila. Verujem da ni jedno ni drugo nikada neće govoriti o razlozima razvoda, prvenstveno zato što žele da zaštite svoju decu. Oboje podjednako brinu o njima, iako su deca ostala da žive sa majkom. Baja se i dalje brine o tome da njegovi naslednici, ali i bivša supruga žive lagodno - ispričao je pevačev prijatelj, a prenosi "Svet".

Ove navode on nikada nije demantovao ni potvrdio, a supruga Nedeljka Bajića Baje ostala je pod velom tajni. Ipak, u jednoj izjavi ispričao je kako nikada nije želeo svoju porodicu da izlaže očima javnosti, jer je njegov posao jedno, a privatni život nešto sasvim drugo.

MORALA HITNO DA POSETI LEKARA Otkriveno sa kojim zdravstvenim problemom se suočava Seka Aleksić nakon gubitka kilograma

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading