OD TADA SAM OSTALA SAKATA Goca Lazarević progovorila o najvećoj ljubavi, pa priznala zašto je dugo sama
Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Goca Lazararević je gostujući u emisiji sa osmehom na licu progovorila o detaljima iz svoje prošlosti o kojima ranije nije govorila.

Pevačica je konačno progovorila o svom ljubavnom statusu, ali i evocirala uspomene iz rane mladosti.

Printscreen Pink

 

- Mnogi me pitaju da li sam zaljubljena, a ja ne lažem. Da sam zaljubljena nisam, nemam emotivnog partnera. Zaljubljena sam u moj nov način muzike. U životu sam imala dve ljubavi i stvarno mislim da je to malo i da sam zaslužila još. Nisam imala samo dve veze ali sma imala samo dve ljubavi. Svi znamo šta je to nešto a šta je prava ljubav. 1996. sam mnogo volela a onda nas je on napustio, a ja sam od tada sakata, ali život ide dalje. Meni neko mora da se sviđa, da bude šamantan. Muškarac mora da me impresionira, da budem ponosna na njega. Moji vršnjaci mi mirišu na smrt - našalila se Goca u emisiji Premijera Vikend specijal.

Podsetimo, pevačica Goca Lazarević jednom prilikom iznela je svoju tužnu životnu priču.

Printscreen Pink

 

- Mi smo preko nedelje mazali pašteticu i margarin na hleb. Nismo znali ništa drugo. Dok strina ne dođe. Otud i moj gastritis, koji vučem od ranog detinjstva. Moram da kažem da nikada nismo bili gladni. Čokoladu smo kupovali jednom mesečno, ono malo životinjsko carstvo.

BILA SAM KAFANDŽIJSKA ĆERKA Jovana Jeremić progovorila o najbolnijoj tački iz detinjstva

Komentari (0)

Loading