Surova dominacija dueta srpskog i hrvatskog pevača! Rajović i Zak sa "Kilometrima ljubavi" prvi u trendingu (VIDEO)
Privatna arhiva

Teško se može zaboraviti 2016. godina kada je Boban Rajović za samo mesec dana, kao prvi srpski pevač, uspeo da rasproda najveće Arene u Hrvatskoj - zagrebačku i splitsku. Publika mu je godinama bila i ostala verna, a kako bi im se bolje odužio za svu ljubav, nego duetom sa jednim od njihovih najvoljenijih pevača - Ivanom Zakom!

Duet pod nazivom "Kilometri ljubavi" popularni pevači objavili su u četvrtak, a već nakon 24 časa dospeo je na prvo mesto hrvatske Jutjub trending liste i neverovatnih skoro 700.000 pregleda! 

Surova dominacija dueta srpskog i hrvatskog pevača! Rajović i Zak sa

Privatna arhiva

 

Gde će bolja potvrda od toga da je ovaj spoj pun pogodak! Komentari se samo nižu, pesma se uveliko sluša i po svim regionalnim TV i radio stanicama, a njih dvojica ponosno kažu: "Uspeli smo! Pobedili razlike, uzdigli ljubav i prijateljstvo."

- Ivan Zak je moj veliki prijatelj već 15 godina. Imali smo saradnju još dok je imao svoju diskoteku u blizini Zagreba. Tada sam pevao kod njega i još onda su nam se energije spojile. Imali smo sličan, nimalo lak, razvojni put u karijeri. Sećam se, on je tada bio osporavan u mnogim poslovnim idejama i u svojoj karijeri, tako da je morao da prolazi sve ono što sam i ja sam. Morao je kvalitetom i verom da pokaže da je neko ko će biti mnogo popularan. Bio sam srećan kada sam bio na njegovom koncertu u punoj zagrebačkoj Areni i tada je pokazao kolika je zvezda. A, sa ovom pesmom je još jednom potvrdio da je muška zvezda broj jedan u Hrvatskoj, što dokazuje i činjenica da je pesma #1 u trendingu. Mnogo mi je drago što imamo ovaj duet, jer znam da je iskren i da zejedno uživamo u uspehu. Drago mi je i što publika komentariše da smo srušili predrasude, želim da toga bude više! - iskreno poručuje Rajović i sa osmehom dodaje:

- Naravno, uskoro se vidimo i na njegovim i na mojim koncertima u punim arenama

S druge strane, Ivan Zak ističe da nikoga drugog, osim svog prijatelja iz Srbije, nije imao na umu kada je stvorio ovu emotivnu pesmu.

- Malo je reći da sam jako zahvalan publici koja je u samo jednom danu toliko proširila ovaj spot, da nema ko ga nije poslušao. Dobijamo sjajne povratne informacije iz cele Hrvatske i regiona, a ovo nam je samo vetar u leđa da budemo još bolji - istakao je na početku Ivan.

Surova dominacija dueta srpskog i hrvatskog pevača! Rajović i Zak sa

Privatna arhiva

 

- Onog trenutka kad sam napisao pesmu u studiju, nisam se dvoumio koga bih mogao angažovati za ovaj moćan duet. Boban Rajović pravi je izbor jer delimo sličan muzički put, a podudaraju nam se i karakteri. Moja publika zna da sam uvek tu za njih, no nisam tip pevača koji se gura u medije jer ne delim stav mnogih mojih kolega "samo nek se piše, nema veze šta". Na terenu, na koncertima dobijem pravi osećaj šta moja publika voli i želi od mene, pa upravo zato ovaj je duet tek jedno u nizu iznenađenja koja ću im pripremiti u saradnji s regionalnim muzičkim velikanima u idućih nekoliko meseci - najavljuje Ivan zanimljivu jesen i ‘vruću’ zimu.

Snimanje s Bobanom prekidali su, kaže, često - zbog mnogo smeha.

Surova dominacija dueta srpskog i hrvatskog pevača! Rajović i Zak sa

Privatna arhiva

 

- Ma on je jedan takav lik, ne možeš s njim raditi, a usput i izaći, jesti, piti, posetiti klubove. Sretne nas neko od kolega i šta ćemo, hajmo odmah na ručak, piće, ispoštovati prijatelje i kolege, pa nam je snimanje postalo i druženje. Umesto jednog dana, snimali smo čak puna 4 dana jer smo više vremena proveli u smehu i druženju s kolegama, nego na setu, bilo da se radilo o Zagrebu ili Beogradu - opisao je Zak.

EMOTIVNO Uki Q pružila podršku sestri, pa poslala snažnu poruku (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading