PRVI PUT BEZ CENZURE Ceca otkriva sve tajne života
MilošNadaždin/BlicTV

Već dugih 35 godina javnost intrigira kako izgleda život balkanske zvezde Svetlane Cece Ražnatović unutar vile u Ljutice Bogdana 3. Nikada do sada Ceca nije otvorila vrata i pokazala kako izgleda života unutar najpoznatije kuće u Srbiji, ali i šire.

U ekskluzivnom igrano-dokumentarnom serijalu “Ceca i deca”, prva sezona serijala “Ceca show”, porodicu Ražnatović upoznaćete iz drugog ugla.

MilošNadaždin/BlicTV

 

Emitovanje će početi 7. oktobra u večernjem terminu, a gledaoci će imati prilike već u prvoj epizodi da upoznaju sve članove porodice.

Igrano dokumentarni serija “Ceca i deca”, prva sezona serijala “Ceca show”, možete pratiti na „Blic TV“, odnosno na MTS kanalu 115, gde će vas sačekati najkvalitetniji informativni i zabavni sadržaj u zemlji.

- Već mesecima unazad kamere Ražnatoviće prate u stopu. Sa Veljkom su bili i na njegovim treninzima, mečevima, upoznali se sa njegovim privatnim životom daleko od očiju javnosti. Kako izgleda kada provodi vreme sa suprugom Bogdanom i sinom Željkom. Kamere su imale prilike da zabeleže šta se sve dešava u životu Anastasije, s kim se druži, gde odlazi tokom dana, kako sprema pesme u studiju, odlazi na poslovne sastanke, fotografisanje za magazine i brojna druga dešavanja koja prate najmlađu muzičku zvezdu u Srbiji - objašnjava izvor koji je do detalja upućen u projekat i dodaje:

MilošNadaždin/BlicTV

 

- Ceca će do sada otkriti veliki broj tajni iz života. Videćemo neke stvari iz bliske budućnosti koje su se dogodile u njenom životu i u potpunosti promenuli tok istog. Ali i evociraće događaje iz prošlosti koji su obeležili njen život. Osim toga, videćemo kako izgleda unutrašnjost kuće i kako funkcioniše život Cece i njene sestre Lidije koju javnost nikada do sada nije videla kako daje intervjue - dodaje izvor.

Kako je Ceca objasnila, sa nestrpljenjem iščekuje da publici prikaže svoj igrani dokumentarni program.

MilošNadaždin/BlicTV

 

- U mom životu nije uvek sve bilo kako sam želela. Verzije mog života u javnosti ima raznih: pravih, lažnih, tendecioznih, izmišljenih. A kakav je zaista moja svakodnevnica daleko od scena i kamere? Koga ja istinski volim,  ko me najbolje poznaje, u čemu uživam, ko me najlakše izbaci iz takta? I koliko se zaista trudim da mi život bude lep videćete u serijalu koji je pred vama. Nakon više od 35 godina karijre i javnog život otvara vrata svog doma za kamere koje će pratiti moju porodicu i mene. Dobro došli - izjavila je Ceca ovim povodom.

MilošNadaždin/BlicTV

 

- Gledaoci će imati prilike da vide način mog života, samo što će ovoga puta biti intenzivnije, biće mnogo stvari pokazano iz mog života, kako to izgleda danas i kako je izgledalo nekada - ispričala je Ceca u najavi ovog serijala i istakla:

- Mislim da ću uspeti da se snađem, a za ostale članove porodice nisam sigurna, ali će se prilagođavati. Sada kada pokazujem svoj život, za mene je to jedno novo iskustvo. Oni rastu uz kamere i pratnju medija od kada su mi bili u stomaku - izjavila je Ražnatovićeva.

Igrano-dokumentarna serija koja će nositi naziv  “Ceca i deca”, prva sezona serijala “Ceca show”  upotpuniće zabavni deo programa na „Blic TV-u“, a gledaoci će imati eksluzivnu priliku da vide kako izgleda jedan dan u životu najpoznatije porodice na Balkanu.

MilošNadaždin/BlicTV

 

- Kao dete sam već počela da se pojavljujem na TV - rekla je Anasasija.

Sa druge strane Anastasija je učešće u ovom serijalu objasnila:

- Prisutna sam u javnosti od mog 29. dana. Mama me je tada iznela na televiziju. Tada je sve počelo - ističe Anastasija.

Iako je godina pristuna na televiziji, mlada muzička zvezda i dalje kaže da se nije u potpunosti navikla.

- I dalje se učim i snalazim kada je javni život u pitanje, jer ovo može da bude i te kako naporno. Ali mislim da mi sve bolje ide - iskrena je Anastasija.

SVI GLEDALI SAMO U NJU Supruga Petra Graša ostavila sve bez daha, zablistala u narandžastoj kombinaciji

 

Komentari (0)

Loading