DOLAZIO NA VRATA DA ME MALTRETIRA Modna blogerka Zorana progovorila posle jezivih slika pretučene Sare
Foto: Youtube/Printscreen

Nedugo nakon što je objavljeno da je rođena sestra popularne tiktokerke Uki Q Sara (19) pretučena, veliki broj javnih ličnosti je na društvenim mrežama oštro osudio čin nasilja, pevačica Marija Šerifović je zatražila zatvorsku kaznu za njenog supruga Damjana (23), a sada je reagovala i Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah.

Printscreen

 

Ona je na svom Instagram storiju šerovala snimak iz Urgentnog centra na kojem se vide povrede mlade Sare, upitala se "zašto Instagram briše snimak povreda nakon stravičnog nasilja", a potom zatražila da se zakon pooštri i ispričala šta se njoj desilo pre nekoliko godina.

Printscreen

 

- Kada sam ja imala osobu koja me je psihički maltretirala i dolazila mi na vrata, policija mi se smejala u facu jer 'bože moj, on mene nije pretukao', pa samim tim ne mogu ništa da urade. Ne mogu ni da mi daju zabranu prilaska, jer on živi dovoljno daleko od mene. U ovom slučaju u drugom gradu i na drugoj opštini. A, to što ja dve godine nisam dolazila u svoj grad i što dve godine nisam spavala u svom stanu kad dođem u Srbiju to je nebitno? Bitno je da je on dovoljno daleko. A šta meni znači i ta zabrana prilaska? Ko meni garantuje da on meni neće prići da me prebije i da me siluje-, pitala je Zorannah.

DELIMIČNO PRIZNAO DELO! Saslušan muž prebijene sestre poznate Tiktokerke, čeka se odluka o pritvoru

Komentari (0)

Loading