PEVAČ POD ISTRAGOM Velika akcija Hrvatske policije zbog lažnih kovid potvrda, jednu imao i Toni Cetinski?
Foto: Alo/ilustracija

U najnovijoj akciji Uskoka u sredu ujutro uhapšeno je 12 osoba predvođenih bivšom medicinskom sestrom iz Doma zdravlja Zagreb - Zapad, Petrom Rumihom (32), zbog, kako prenose hrvatski mediji, nabavljanja lažnih kovid potvrda.

Spominje se i ime pevača Tonija Cetinjskog

Među imenima osoba čija je imena Rumiha unela u sistem u inkriminirano vreme, nalazi se kako nezvanično saznaju hrvatski mediji, i ime pevača Tonija Cetinskog (53), koji je nakon izbijanja pandemije korona virusa u više navrata iskazivao svoje antivakserske stavove.

Cetinski, koji je tokom svoje duge karijere pop pevača odlikovan i Redom Danice hrvatske sa likom Marka Marulića i višestruki je dobitnik Porina, početkom izbijanja korone i pogotovo nakon uvođenja lokdauna i režima izdavanja kovid potvrda pozicionirao kao jedna od najistaknutijih javnih osoba koja je te mere osporavala.

Kako je govorio Cetinski

-Ko hoće neka se vakciniše, nemam ništa protiv. Ne dam. Ja jednostavno ne dam da me netko vakciniše. Otvorite Goli otok za nas koji ne želimo da se vakcinišemo pa nas lisicama privedite, zatvorite, zaključajte, čekajte da zaspimo ili nas uspavajte pa nas na silu vakcinišite. Nema šanse!", samo je jedna od javnih objava Cetinskoga u kojima se žestoko opirao vakcinaciji.

NAKON BARSELONE, SVEČANO OTVORENA IZLOŽBA I U MADRIDU Postavka Muzeja Nikole Tesle nastavlja da OBILAZI SVET!

Komentari (0)

Loading