NISAM U STANJU DA DOGOVORIM Prvo oglašavanje Tiktokerke Uki Q nakon što je objavila da joj je sestra pretučena (FOTO)
Printscreen

Tiktokerka i Jutjuberka Una Kablar, poznatija kao Uki Q, se prvi put oglasila nakon što je sinoć na svom Instagram profilu javno obelodanila da je njena sestra Sara navodno pretučena od strane svog supruga i da joj je tom prilikom naneo teške telesne povrede po licu i vratu.

Naime, poznata Tiktokerka je sada ponovo na pomenutoj mreži objavila stori i izjavila da ne želi od ove situacije da pravi rijaliti, da joj je veoma teško i da niko od porodice neće davati izjave povodom ovog slučaja.

NISAM U STANJU DA DOGOVORIM Prvo oglašavanje Tiktokerke Uki Q nakon što je objavila da joj je sestra pretučena (FOTO)

Printscreen

 

- Ne prestaje da mi zvoni telefon od jutros, ja stvarno ne mogu da pričam i dajem izjave novinarima, sada ni ja, ni mama, a Sara pogotovo. Trenutno nije vreme za to. Sve što imam da kažem kačiću ovde na svom profilu, pa sa tim novinari mogu dalje da rade šta žele. Ja da gostujem negde, da se pojavljujem usred ovog pakla, niti sam u stanju, niti želim da pravim rijaliti od ove situacije. Samo hoću da dođe do što više ljudi, to je sve. Hvala na razumevanju. I hvala svim ljudima, medijima i novinama koje su podelile i prenele - napisala je Una.

Podsetimo, Sara Hadžić, sestra jutjuberke Uki Q, nakon pregleda na VMA, gde su joj konstatovane lake telesne povrede, prijavila je nasilje od strane supruga D.H i tom prilikom on je uhapšen.

TUKAO ME JE ZBOG SVOJE MAME DOK SE NISAM ONESVESTILA Stravična ispovest pretučene sestre naše poznate tiktokerke

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading