ŽELJKA MITROVIĆA NISAM MOLIO Saša Popović konačno otkrio sve o Zvezdama Granda, a dotakao se i velike promene u takmičenju (VIDEO)
Ataimages

Dosta se spekulisalo koja će televizija emitovati novu sezonu "Zvezda Granda" budući da je danas počelo snimanje, a Saša Popović je ostao dosledan i nije iznosio previše detalja u javnost.

Naime,  bivši direktor te kuće je otkrio da samo televizije sa nacionalnom frekvencijom dolaze u obzir i otkrio još neke detalje i novitete.

- Ne znam ništa. Pregovaraju naši vlasnici o svemu. Znaćemo za nekoiko dana kakva je situacija. Lepa Brena i ja smo prodali „Grand“ i mi nismo više u varijanti da pregovaramo. Nisam molio Željka Mitrovića da nas on primi. Morate da shvatite da sam ja ovde kao i član žirija. Moje je da osmislim takmičenje i organizujem audicije i da sve pripremim. Tu sam najodgovorniji i to vodim. Što se tiče pregovora sa televizijama i ugovorima, to više ne radi Saša Popović, nego novi vlasnici koji su kupili „Grand“ i na njima je da dogovore da li će to biti „Prva“,“ RTS“ ili „Pink“. Nama je svejedno, ali će sigurno biti neka od televizija sa nacionalnom frekvencijom - započinje Popović i dodaje:

Ataimages

 

- Više produkcije kao produkcije nema u takmičenju. Sada su svi članovi žirija ravnopravni. Njih šestoro plus Snežana i Mili, sa pet da od osam se prolazi. Nakon toga kandidat bira mentora, s tim što mentor može da ga odbije. Panik taster se dobija isto od njih osmoro, kada petoro dignu ruku, to znači panik taster. Tako će izgledati prvi krug. Ove godine smo imali 7000 kandidata, što je neverovatno, posle 18 godina da se toliko ljudi javi - rekao je Saša.

BRENA PREKINULA INTERVJU ALEKSANDRE PRIJOVIĆ Skandal neviđenih razmera, o ovome će se pričati mesecima

Komentari (0)

Loading