ZA LJUBAVI KOJE TRAJU VEČNO Slavica Rokvić svojom emotivnom porukom rasplakala mnoge (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Pre skoro godinu dana napustila nas je muzička legenda Marinko Rokvić koji je iza sebe ostavio neutešnu suprugu Slavicu i tri sina.

Od tada gotovo da ne prođe dan da njegovi najmiliji ne pomisle nja njega i njihove zajedničke momente koje su sačuvane na brojnim fotografijama.

Foto: Printscreen/instagram

 

Jednu od najdražih podelila je Marinkova supruga Slavica i dirljivm rečima rasplakala mnoge.

- Ljubav ne treba analizirati, objašnjavati, porediti, razumeti, osuđivati…. Na taj način sagledavanja ona prestaje da bude ljubav, prelazeći u filozofiju, nju jednostavno treba samo pustiti, nežno osloboditi da zavlada dušom i telom, da se na samo njoj znan način ukaže među ljudima. Ponekad je i žrtva odraz ljubavi, put koji samo ona ume da shvati. Zato u njeno ime pustimo da poteče osećanje radosti, uprkos svemu. Za sve vrste ljubavi koje su prošle, koje dolaze, a posebno za one ljubavi koje traju večno. Nedostajanje - napisala je gospođa Rokvić i izazvala lavinu dirljivih komentara i reči podrške među kojima se našla i poruka Nikole Rokvića.

- Ljubav nikad ne prestaje, dok će proroštva nestati, jezici će zamuknuti, znanje će prestati - poručio je Marinkov naslednik.

VODITELJKA JUTARNJEG ODUVALA Marija objavila fotke sa mora, komentari samo pljušte

Komentari (0)

Loading